Vejlenser tiltalt for at have voldtaget 95-årig kvinde

Den 33-årige begik ifølge anklagemyndigheden fuldbyrdet voldtægt og blottede sig efterfølgende for flere kvinder i området. Sagen behandles ved Retten i Helsingør. Arkivfoto

Vejlenser tiltalt for at have voldtaget 95-årig kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 33-årig mand, der oprindeligt kommer fra Bredballe, skal i morgen og yderligere to dage for et nævningeting ved Retten i Helsingør. Han er blandt andet tiltalt for voldtægt af en 95-årig kvinde og andre seksuelle overgreb.

Vejle/Helsingør: Ifølge anklagemyndigheden var det en 33-årig mand, der stammer fra Bredballe, der natten til den 17. oktober sidste år trængte ind i hjemmet i Blistrup på Nordsjælland hos en 95-årig kvinde, der lå og sov i sin seng.

Her tiltvang han sig angiveligt samleje med kvinden, ligesom han forsøgte at begå andre seksuelle overgreb imod den 95-årige.

Efterfølgende stjal han 200 kroner en reolskuffe i kvindens stue.

Ifølge anklageskriftet blottede manden sig senere på morgenen for en kvinde i en nærliggende Netto-butik, og onanerede mens han kiggede på hende. Og cirka 20 minutter senere trængte han ind i et privat hjem og blottede sin penis for husets kvindelige beboer.

Blottede sig for flere

Manden, der var bosat i København, men oprindeligt kommer fra Bredballe, blev anholdt og varetægtsfængslet få dage senere, efter at politiet kunne fremvise tydelige overvågningsbilleder af ham og derfor modtog flere henvendelser fra offentligheden.

Ifølge anklagemyndigheden havde den 33-årige mand de to foregående dage blottet sig i alt fem gange i blandt andet en bus og en kiosk.

De mange forskellige blufærdighedskrænkelser og voldtægten af den 95-årige skal behandles for et nævningeting ved Retten i Helsingør. Dermed ligger det fast, at anklagemyndigheden vil kræve over fire års fængsel eller kræve den tiltalte straffet med forvaring på ubestemt tid, hvis han findes skyldig.

Sagen starter tirsdag 17. april, og kommer til at strække sig over tre retsdage.

Efter planen skal der falde dom i sagen den 25. april.

Vejlenser tiltalt for at have voldtaget 95-årig kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce