Angreb er det bedste forsvar - nogle gange


Angreb er det bedste forsvar - nogle gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Betina Bendix, direktør, TV Syd
Billede
Danmark Debat. 

Svar: Karsten Hønge fremlægger i dag sin dokumentation for, at TV Syd blev spundet af Bios, da vi fortalte, at han havde fået penge af Reddernes Landsklub til sin valgkamp i 2015. Han mener at have dokumenteret, at TV Syd var i et tæt samarbejde med Bios i en hetz mod ham.

Som det er fremgået af debatten ovenpå Konkurrencerådets rapport om Falcks ageren i ambulancesagen, føg det med beskyldninger fra alle parter i sagen, og derfor var det vores opgave at behandle de mange oplysninger journalistisk, det vil sige forsøge at gennemskue, hvad der var spin, reelle oplysninger og oplysninger, som var væsentlige for befolkningen at få indsigt i.

Som journalister har vi pligt til at beskytte vores kilder. Derfor kan jeg ikke gå ind i en nærmere drøftelse af, hvor oplysningerne om Hønges valgkampbidrag kom fra. Men jeg kan sige, at vi IKKE baserer vores journalistik på oplysninger fra en enkelt kilde.

Derudover vil jeg minde om, at vi gennem hele forløbet var kritiske overfor alle parter - Falck, Bios, regionsrådspolitikere - så selv om Karsten Hønge føler sig både hetzet og chikaneret af TV Syd, er antallet af omtaler af ham meget begrænset, hvilket en hurtig søgning på tvsyd.dk afslører. Der er ni hits i tiden omkring ambulancedebatten. Og hundredvis af artikler om Bios og Falck.

Jeg kan godt forstå, at Karsten Hønge har brug for at forsvare sig lige nu, og angreb er nu engang et velkendt forsvar.

Men jeg vil medgive Karsten Hønge, at Konkurrencerådets rapport bør give anledning til refleksion blandt alle aktører, herunder medierne og TV SYD. Der er meget at lære af den sag, og det skal vi - også på TV Syd.

Angreb er det bedste forsvar - nogle gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce