Her er dokumentationen, Bendix


Her er dokumentationen, Bendix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Karsten Hønge, MF for SF, Villestoftehegnet 230, Odense NV.
FT_Karsten_Honge
Danmark Debat. 

Hetz: Direktør for TV Syd, Betina Bendix, beder om dokumentation for, at stationen i tæt samarbejde med Bios bidrog til hetz mod politikere som jeg selv, der fuldt berettiget stillede kritiske spørgsmål til regionen og det hollandske firma. Jamen, det er let. Jeg henviser bare til TV 2 Fyn. Da det gik op for den fynske tv-station, at de uden tilstrækkelig research havde videreformidlet en uholdbar Bios-historie født hos TV Syd, rettede de op på skaden.

De gik i fælden i første omgang, men følte et professionelt ansvar for senere, da sandheden gik op for dem, at rede trådene ud.

På Fyn har tv-journalisterne åbenbart højere selvrespekt og mere solide faglige standarder. De bragte et indslag, hvor den rette sammenhæng om valgstøtten fra den faglige klub, Reddernes Landsklub, til valgkampen. Fra starten har der været fuldstændig åbenhed omkring valgstøtten, som i øvrigt kom længe efter, at jeg stillede kritiske spørgsmål til regionen og Bios.

TV Syd lod som om, at de selv havde gravet skumle informationer frem, selv om de kom fra mig selv. De fortalte heller ikke, at mellemmanden til oplysningerne var selveste Bios-direktør Morten Hansen og hans kone Mette Egeroth.

Direktør Betina Bendix påberåber sig Gud-hjælpe-mig fine værdier som "gennemsigtighed", alt imens TV Syd skjuler sammenhængene, og manipulerer videre. Station og direktør går i samme fodspor som de kommunikationsbureauer som har været fremme på de seneste. Jeg har for længe siden, både mundtligt og skriftligt, orienteret en journalist ved TV Syd om sagens sammenhæng. Stationen har aldrig løftet en finger, en telefon eller sit ansvar.

Morten Hansen og konen løb om hjørner med offentligheden, og brugte bl.a. TV Syd. I stedet for faglig journalistisk refleksion lægger direktør Betina Bendix nye lag af fordrejninger ind. Trist. Falcks fuldstændig uacceptable, umoralske og sikkert også ulovlige opførsel begrunder eller forsvarer ikke at andre manipulerer, hverken Bios eller TV Syd.

Her er dokumentationen, Bendix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce