Er der fejet noget ind under gulvtæppet?


Er der fejet noget ind under gulvtæppet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ove Nygaard, Jomfruvej 2, Erritsø, Fredericia
Billede
Fredericia Debat. 

Læserbrev: Forløbet af behandlingen om ansøgning til afholdelse af world cup i triatlon i Fredericia i 2019 bragte i begyndelsen af sommeren de to repræsentanter for DF i byrådet op i det røde felt, og efterfølgende koblede et par andre byrådsmedlemmer sig på.

I første omgang troede jeg, at det var et forsøg på synlighed i en stille periode fra især den ene DF'ers side, men siden har sagen rullet, og det er endt med en redegørelse fra forvaltningen til byrådet.

Økonomiudvalget har taget redegørelsen til efterretning i sit møde 27. august, hvor viceborgmester Susanne Eilersen (DF) var fraværende.

Redegørelsen skal formentligt behandles på byrådsmødet 3. september.

Uanset at der nu synes at være lagt låg på sagen, og borgmesteren har haft tri-formanden "til te", er der en hel del uklare punkter, som det kunne være interessant at få til offentlighedens kendskab.

For eksempel hvor meget har borgmesteren selv været inddraget?

Hans indscannede underskrift omtales i redegørelsen, og i Fredericia Dagblad 29. august siger Jacob Bjerregaard, "og jeg har i sidste ende ansvaret for processen".

Har borgmesteren ikke styr på sin indscannede underskrift?

Et bestyrelsesmedlem i Fredericia Konservative Vælgerforening, Søren Stampe, forlanger i et læserbrev 29. august formanden for kultur- og idræt Lars Ejby (S) udskiftet.

Det Konservative Folkeparti opnåede som bekendt ikke valg til byrådet ved seneste valg.

Måske får Søren Stampe ret i sin forudsigelse om, at ingen tør sige noget under debatten på byrådsmødet 3. september.

Tilbage står spørgsmålet: Er der fejet noget ind under gulvtæppet i beskrivelsen af forløbet?

Og har eventuelt kritiske byrådsmedlemmer fået mundkurv på af borgmesteren, som for enhver pris vil holde "fred i vor tid".

Og vil prisen for denne fred fremgå af de kommende forhandlinger om det kommunale budget for 2019, hvor ekstraordinært stort afkast af selskabsskatterne skaber luft i den kommunale økonomi?

Er der fejet noget ind under gulvtæppet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce