Den unødvendige vej


Den unødvendige vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hedensted Debat. 

Læserbrev: Hedensted Kommune mangler penge og vil alligevel bruge 60 mio. kr. på en helt unødvendig omfartsvej.

På et borgermøde i februar 2017 blev planerne om en omfartsvej øst om Hedensted ellers skrinlagt af daværende borgmester Kirsten Terkilsen, da det mødte stor modstand.

Nuvel, i 2017 så man frem mod et kommunalvalg.

I juni 2018 kom det så frem, at kommunens embedsmænd havde arbejdet ufortrødent videre med planerne om omfartsvejen.

Vejene i netop det aktuelle område blev også målt op af en landmåler i løbet af 2017.

Officielt starter man nu en ny runde helt forfra. Præmisserne er de samme, og argumenterne er de samme, både for og imod. Hele processen skal bare gå om.

Berørte borgere var i juni 2018 indkaldt til et møde angående omfartsvejen, hvor pressen ikke måtte komme med. Pressen skulle inviteres efterfølgende, det skete bare ikke.

Der skulle have været et borgermøde om vejprojektet i løbet af august, det skete bare ikke.

Det eneste, der er sket, er, at Hedensted Kommune i al ubemærkethed har lagt projektet ud i såkaldt offentlig høring på kommunens hjemmeside, hvor de færreste ser det.

Vi har ikke tillid til Hedensted Kommunes politikere og embedsfolk.

De har undervejs løjet, givet vildledende og forkerte oplysninger om blandt andet trafiktælling på Højløkkevej, der aldrig har fundet sted.

Der er tilsyneladende fremstillet nogle tal uden hold i virkeligheden, kun med det formål at underbygge behovet for en omfartsvej.

Der foreligger rapporter vedrørende byens udvikling netop i det østlige, der fastslår, at det eksisterende vejnet har den fornødne kapacitet, og at der dermed ikke er behov for en omfartsvej.

Men dem vender Hedensted Kommune det blinde øje til. Omfartsvejen vil således kun gavne de to lokale grusgrave.

Desuden er vejprojektet hidtil blevet behandlet i byrådet på en række lukkede møder, som det har vist sig meget vanskeligt at få aktindsigt i.

Sagen behandles i Hedensted Kommunes tekniske udvalg, det selv samme udvalg, som har ansvaret for håndtering af blandt andet Hjarnø Havdambrug. Endnu en sag, der ikke ligefrem vækker tillid til kommunalpolitikerne i Hedensted og deres embedsfolk.

Den unødvendige vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce