Så kan de måske lære det: Her må man virkelig ikke køre ind

Tirsdag blev der sat et ekstra skilt op i midtbyen, nemlig det til venstre på billedet. Skiltene med en streg over symboler for en bil og en motorcykel betyder ?indkørsel forbudt for motorkøretøj, stor knallert, traktor og motorredskab?. Alligevel kører mange biler og lastvogne forbi skiltet og dermed imod færdselsretningen i den ensrettede Gormsgade. Foto: Leif Baun

Så kan de måske lære det: Her må man virkelig ikke køre ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forvaltningen reagerede hurtigt, da politiker pegede på færdselsproblem i midtbyen

Jelling: En mail en søndag aften førte til forbedret skiltning om tirsdagen!

Dermed er bevist, at Vejle Kommune godt kan reagere hurtigt.

Et ekstra skilt ved Mølvangvejs udmunding i Gormsgade skal nu forsøge - hvis et skilt kan forsøge noget - at forhindre bilister i at køre mod strømmen og ensretningen, hvor de to veje mødes. Baggrunden for den hurtige forøgelse af skiltningen er, at byrådsmedlem Birgitte Vind (S) to søndage i træk så mange farlige situationer på stedet, da hun var på stedet i forbindelse med arrangementer.

- Der opstår flere farlige situationer, fordi mange kører imod kørselsretningen. Det er virkelig slemt. Men når man ser på skiltet, der er sat op, efterlader det muligvis nogle i den tro, at skiltet kun gælder cykelstien til højre for skiltet. I hvert fald er det alt for dårligt skiltet, skrev hun til forvaltningen.

Hun beskriver, at der kommer "spøgelsesbilister" forbi med få minutters mellemrum. Og det indtryk har hun fået bekræftet af flere borgere på stedet, der selv har set det samme.

Skraldebil på afveje

Både personbiler og lastvogne kører mod færdselsretningen, når de bliver "fanget" i den delvis blinde vej. Vejle Amts Folkeblad har endda set en videooptagelse af en renovationsvogn, der kørte den gale vej!

Birgitte Vind foreslog, at det skilt (indkørsel forbudt for motorkøretøjer), der i forvejen stod i hellen midt på vejen, fik følgeskab af et tilsvarende i venstre vejside. Sådan blev det.

Så kan de måske lære det: Her må man virkelig ikke køre ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce