Tiltalte i drabssag: Jeg tænkte "sådan et fucking svin"

Da politiet ankom til Vejlevej 48 den 31. maj sidste år omkring klokken syv, lå 53-årige Johnny Andreassen nøgen og livløs på soveværelsesgulvet. Klokken 07.09 blev han erklæret død. Arkivfoto

Tiltalte i drabssag: Jeg tænkte "sådan et fucking svin"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 28-årig kvinde, der er tiltalt for drabet på sin 53-årige samlever, forklarer, at hun stak ham, fordi hun var træt af, at han sneg sig til at have samleje med hende, når hun lå og sov. Han skulle desuden have skubbet hende efter et skænderi.

Jelling: Mandag formiddag blev sagen indledt mod en 28-årig vejlensisk kvinde, som siden 1. juni sidste år har siddet varetægtsfængslet og sigtet for mordet på 53-årige Johnny Andreassen.

Parret boede sammen i en lejet bolig på Vejlevej 48 i Jelling og havde gjort det i nogle måneder, da Johnny Andreassen tidligt om morgenen 31. maj blev stukket i ryggen med en køkkenkniv, så han kort efter afgik ved døden.

Det var hans 28-årige samlever, der kontaktede alarmcentralen klokken 06.53 og fortalte, at Johnny Andreassen var sunket sammen på gulvet i husets soveværelse.

Opkaldet blev som noget af det første afspillet i retten mandag morgen, og her kunne man høre en snøvlende og samtidig stærkt oprevet kvinde fortælle, at hun havde stukket Johnny Andreassen med en kniv.

Det var sket under et opgør, hvor han blandt andet havde kaldt hende en "fucking grønlænder og en fucking dranker."

Han (afdøde, red.) var meget ubehagelig, når han havde lyst til sex. Når jeg lå og sov i fosterstilling, kunne han finde på at tage mit tøj af og dyrke sex med mig, mens jeg sov.
Den 28-årige tiltalte i sagen.

Havde ikke lyst til sex

I retten forklarede den 28-årige med en meget vag stemme om sin relation til den 25 år ældre Johnny Andreassen, som hun havde haft et forhold til i nogle måneder, efter at hendes kæreste igennem otte år og faderen til hendes barn var død.

Hun fortalte, at Johnny Andreassen meget gerne ville bestemme over hende og samtidig forsøgte at få hende ud af det misbrug af blandt andet kokain og heroin, som hun havde.

Det kom også frem, at parret havde haft flere voldelige sammenstød, og at Johnny Andreassen en enkelt gang et par måneder forinden havde skubbet den 28-årige i ryggen, så hende briller var gået i stykker og hun havde fået en flænge i panden.

- Vi havde det faktisk godt sammen, men det var irriterende, at han ville have, at jeg skulle være meget hjemme, forklarede den 28-årige i retten.

Her beskrev hun også, hvordan hun dengang var træt at, at hendes 53-årige kæreste nogle gange kunne finde på, at dyrke sex med hende, mens hun lå og sov.

Det havde han også gjort nogle timer forinden knivstikket 31. maj fandt sted.

- Jeg blev sur og ked af det. Vi skulle begge to være klar, når vi skulle have sex. Det her var helt forkert, sagde hun.

Køkkenkniv i ryggen

Den 28-årige var stadig vred, da hun stod op efter det uønskede samleje nogle timer senere den 31. maj.

Hun skulle møde i retten som tiltalt i en sag klokken 9 og stod op for at gå i bad, forklarede hun. Da hun kom ud af badet, var Johnny Andreassen også stået op, og de begyndte at skændes.

- Han gad næsten ikke engang høre på mig, forklarede den 28-årige og beskrev, hvordan hun gik ud i køkkenet og hentede en kniv.

Johnny Andreassen stod nøgen med ryggen til hende i soveværelset, og hun gik målrettet ind og stak ham én gang i ryggen, hvorefter han faldt sammen på gulvet.

- Kan du huske, hvad du tænkte, lige inden du stak ham, spurgte specialanklager Anna Holm.

- Jeg tænkte: Sådan et fucking svin. Nar! Men jeg var mest ked af det, sagde den tiltalte og tilføjede, at hun gerne ville have, at hendes kæreste skulle mærke, hvor ondt det havde gjort på hende, dengang han havde skubbet hende i ryggen.

Troede han spillede død

Efter knivstikket ringede den 28-årige til sin mor og talte med hende i næsten 20 minutter.

Cirka 12 minutter inden i samtalen, ringede hun til alarmcentralen fra Johnny Andreassens telefon.

Det var den 28-åriges mor, der overbeviste hende om, at hun skulle kontakte alarmcentralen. Hvorfor der skulle gå så længe, inden hun kontaktede 112, havde hun følgende forklaring på:

- Jeg troede, han spillede død. Det havde han gjort nogle gange før, forklarede hun og tilføjede:

- Det var ikke meningen han skulle dø. Jeg havde ikke tænkt, at han kunne komme alvorligt til skade.

Tiltalte i drabssag: Jeg tænkte "sådan et fucking svin"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce