Masser af klubskifter, men klubberne er ikke færdige med at handle


Masser af klubskifter, men klubberne er ikke færdige med at handle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tommy Poulsen , tp@hsfo.dk
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kommentar. 

VM-fodbolden, Wimbledon og Tour de France har holdt sportsinteresserede til ilden i det meste af sommeren, men først nu starter den ægte vare: Superligafodbolden.

Fodbold skal ses ude på stadion, og vejret er pragtfuldt. VB tyvstartede fredag aften med kampen mod Hobro, og i de næste par dage kommer de øvrige af de 14 superligahold i aktion.

Forventningens glæde er stor, og selv om de mindre klubber har fået et kulturchok midt i sommerferien med budskabet om nedskæringen fra 14 til 12 hold om to år, er der tid til at forberede, at det ikke lige bliver favoritklubben, som bliver offer for nedskæringerne.

De fleste, jeg har talt med, er stensikre på, at FC Midtjylland, FC København og Brøndby bliver de tre tophold.

Der er dog rykket lidt rundt på styrkeforholdet. Nu er FC Midtjylland favorit, selv om der venter nogle hårde europæiske kampe, og FC København er den hårde konkurrent, en del stærkere end i sidste sæson.

Til gengæld virker Brøndby svækket uden Frederik Rønnow og Temu Pukki.

Kloge mennesker siger: Ja, lad os nu lige blive færdige med transfervinduet, før vi afgiver et tip.

Tja, men det kan vi nu ikke vente på.

FC Nordsjælland er også med i top-fire.

Forventninger til OB, AGF og AaB er store, men der er altid et af de store hold, der skuffer fælt. Sidst var det Randers.

Randers skal slås med Hobro, Sønderjyske, AC Horsens og de tre oprykkere VB, Esbjerg og Vendsyssel om billetterne til slutspillet, og det er piv-åbent.

Hvem har købt bedst ind?

Mit bud er FC Midtjylland og FC København.

Det kan dog skyldes, at de er førstevælger, så spillerne først vælger de øvrige klubber, efter at de er valgt fra i de to rigeste klubber.

FC København mangler at få solgt den svenske VM-målmand Robin Olsen, der anbefalede sig på bedste vis i Rusland.

Jesse Joronen og Stephan Andersen har delt testkampene, og det venstes, at Joronen er på mål på mandag mod sin gamle klub AC Horsens.

Dame N'Doye afløser Federico Santander, og Andreas Bjelland er købt som afløser for Erik Johansson, der skal hjem til Stockholm og giftes.

Kenan Kodro fra Mainz er ny angriber i stedet for Andrija Pavlovic, og Sotirios Papagiannapoulos er ny forsvarer fra Østersunds FK.

Desuden får FCK Bashkim Kadrii retur fra Randers.

FC Midtjylland har købt Mayron George i Lyngby, Erik Sviatchenko i Celtic, Dominick Drexler i Holstein Kiel, Manjrekar James i Vasas Budapest, Ayo Okosun i AC Horsens, Jens-Lys Cajuste i Ørgryte og Joel Andersson i BK Häcken.

FC Midtjylland er blevet en dansk udgave af Chelsea, der køber stort ind, udvikler og udlejer flere af dem.

Flere spillere vender hjem fra udlejning, bl.a. Kristian Riis, men mange af dem bliver udlejet igen.

Brøndby har købt Jens Martin Gammelby (Silkeborg) og venter på at sælge Johan Larsson, Michael Uhre er kommet ind fra Sønderjyske, og så bliver det interessant at følge den nye tyske keeper Marvin Schäbe fra Hoffenheim som afløser for Frederik Rønnow.

Teemu Pukki er rejst til Norwich.

Björn Koolin er kommet ind fra Hobro, og Brøndby har købt Anthony Jung fri af Leipzig og Ante Ergeg fra FC Shabab Al-Ahli i Dubai.

FC Nordsjælland har sagt farvel til Tobias Mikkelsen, der rejser til Adelaide i Australien, Runar Runarsson til Dijon og Ernest Asante til Al Jazira FC.

Sønderjyske har hentet den hollandske angriber Matt Leider i FC Eindhoven og Johan Absalonsen i Adelaide.

OB har hentet Alexander Ludwig i AC Horsens.

Det store spørgsmål er: Hvad sker der med Pål Kirkevold i Hobro.

Han lavede mål på samlebånd i sidste sæson, og kan Hobro, der blev nummer syv, få lukket hullet efter Kirkevold?

Hobro har hentet den tidligere FCK'er Julian Kristoffersen i Djurgården.

AGF har hentet Oscar Whalley i Sporting Gijon.

Randers har en ny svensk keeper Patrik Carlgren i stedet for den islandske VM-keeper Hannes Halldorsson. Mads Agesen stopper karrieren.

AC Horsens' bedste løb er den kroatiske keeper Matej Delac fra Chelsea.

VB har købt Gustaf Nilsson til at lukke hullet efter Dominic Vinicius, der forlod Vejle ved juletid, Tobias Mølgaard fra Thisted og Adam Jakobsen i Frem.

Esbjerg har købt Markus Halsti fra FC Midtjylland og Joni Kauko fra Randers.

Vendsyssel har købt den gamle Horsens-dreng Jeppe Svenningsen i Thisted, Sebastian Czajkowski i B93, Allan Høvenhoff i Thisted, Daniel Christensen i Westerloo, Søren Henriksen i Helsingør, Alexander Juel Andersen i AGF, Seyi Adekoya i Seattle Sounders og Sander Fischer i Sparta Rotterdam.

Som du kan se, er der mange klubber, der stadig har en del hængepartier med indkøb til den nye sæson. Vinduet lukker først 1. september, og der er fuld gang i transfervinduet hver eneste dag i syv uger endnu.

Mange klubber har stadig en del hængepartier med indkøb til den nye sæson. Vinduet lukker først 1. september, og der er fuld gang i transfervinduet hver eneste dag i syv uger endnu.

Masser af klubskifter, men klubberne er ikke færdige med at handle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce