Hvordan vil SF og Alternativet hjælpe landbruget?


Hvordan vil SF og Alternativet hjælpe landbruget?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Christoffer Aagaard Melson, Havnegade 35, Vejle, folketingskandidat for Venstre
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: Efter jeg i sidste uge tillod mig at skrive et læserbrev, hvor jeg opfordrede til, at Folketinget hjælper de mange landmænd, der i øjeblikket trues af konkurs, ved blandt andet at fjerne jordskatten, er jeg her i avisen blevet udsat for en række mere eller mindre personlige angreb af henholdsvis Niels Pedersen, Morten Kristensen fra SF og Olav Bach fra Alternativet.

Senest stillede både Morten Kristensen og Olav Bach i gårsdagens avis "spørgsmålet", om jeg var blevet pålagt af Venstres ledelse og toppen af landbruget at skrive læserbrevet?

Begge de herrer brugte også spalteplads på at spekulere over, hvorvidt jeg selv har skrevet det famøse læserbrev.

Jeg kan heldigvis lette begges hjerter. Jeg er ikke blevet bedt om at skrive læserbrevet, og jeg har heller ikke fået hjælp til at skrive det.

Grunden til, at andre end mig foreslår en fjernelse af jordskatten, er sandsynligvis, at de også har gjort sig den ulejlighed at snakke med nogle af de mange landmænd, der i denne tid kæmper en desperat kamp for at redde deres livsværk og familiers hjem.

Det er nemlig en løsning, rigtig mange af de pressede landmænd peger på.

Det skyldes, jordskatten er en skat, som landmændene, i modsætning til andre brancher, betaler, inden de har tjent en krone.

Derfor er jordskatten giftig i en situation, hvor landmændene i forvejen står til enorme tab.

Samtidig vil en fjernelse af jordskatten øge chancen for, at landbrugene kan klare sig fremadrettet i en situation, hvor vi kan se frem til mere ekstremt vejr på grund af klimaforandringerne.

Jeg svarer gerne på spørgsmål om mine motiver for at skrive læserbreve.

I betragtning af, at vi står i en ekstremt alvorlig situation, hvor tusindvis af hårdtarbejdende danskere trues af konkurs på grund af et vejrfænomen, de umuligt har kunnet gardere sig imod, synes jeg imidlertid, det vil være langt mere interessant at bruge spaltepladsen på at læse SF's og Alternativets bud på, hvordan vi kan hjælpe landbruget.

Det rummer den seneste uges mange læserbreve desværre ingen bud på.

Hvordan vil SF og Alternativet hjælpe landbruget?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce