Skiltning. Nabobyerne må kaldes til orden


Skiltning. Nabobyerne må kaldes til orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: I forbindelse med lørdagsavisens omtale af den skiltning, som skal vejlede cyklister mht. om - og hvornår - de må cykle i Vejles gågader, må man virkelig beundre den medarbejder fra Vejle kommune, som stædigt fastholder, at bevaringen af et totalt indholdsløst budskab er det helt rigtige. Beundringen består primært i, at medarbejderen vil lægge navn til fjolleriet!

Men kunne det da ikke være muligt for den pågældende ingeniør og kollegerne at indse, at de muligvis, ja nærmest forhåbentlig, har forstand på de mere tekniske dele. Når så de skal formulere tekster til skilte - på en sådan måde, at hele formålet med formuleringen bliver opnået - kunne de vel bare henvende sig til nogle, som har indblik i den slags.

Det er mig derfor en stor glæde at kunne tilbyde min fødeby, at kommunens folk fremover bare kan henvende sig til mig - så vil jeg honorarfrit fortælle dem, hvad det, som de ikke selv kan finde ud af at udtrykke på et forståeligt dansk, nu også hedder på vores modersmål.

Men havde det da ikke været ulige meget lettere, hvis man i bare en af de tre større nabobyer, havde kigger kollegerne over skulderen og valgt den formulering, som er umisforståelig - og dog...

Den fordrer selvfølgelig, at man - når der står, hvornår det er tilladt at cykle - så selv regner ud, at så er det på andre tidspunkter ikke tilladt.

Til orientering har jeg endnu ikke mødt et eneste menneske, som er i stand til at kapere den valgte formulering med "cyklister undtaget fra 19-09". Måske er det fra 19. september, et eller andet er undtaget...

Vejle Kommune: "Det er en om'er!"

Skiltning. Nabobyerne må kaldes til orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce