Trafik. Længe leve provinsialismen


Trafik. Længe leve provinsialismen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Længe leve provinsialismen! Det er den oplagte kommentar til Kommunens mobilitetsplan, som præges af snæversyn og af mangel på visioner og nytænkning! Det er naturligvis en bombastisk melding, men den er berettiget.

For det første drejer det sig i planen om at pumpe så meget biltrafik ind i bymidten som muligt, og da bilerne skal have et sted at være, ja så må vi også have nogle flere parkeringshuse. Hvem har gavn af det det? Beboerne i bymidten? Næppe. Beboerne langs indfaldsvejene? Næppe. Problemet er jo, at bilerne larmer, at de sviner, og at de fylder alt for meget.

For det andet anvender mobilitetspalen en lineal, når fremtidens trafikmængde skal vurderes. Så meget er den steget de sidste par år, fastslår planen. Jamen så stiger den nok også i fremtiden, siger planen, og så må boliger jævnes med jorden for at gøre plads til firesporede asfaltjungler. Se bare planen om at udvide Østerbrogade til netop en firesporet sag. Det kommer til at koste, og det giver dårligere miljø for os, der bor i Vejle Centrum.

Tænk dog anderledes! Overvej, hvordan biltrafikken kunne formindskes! Overvej, hvordan alternativerne kunne gøres attraktive! Husk på, at en stor del af biltrafikken foregår med kun en person i bilen, og at mange af bilturene er på under 5 kilometer.

I Enhedslisten har vi forsøgt at tænke anderledes. Vores plan kan ses på vores hjemmeside.

Trafik. Længe leve provinsialismen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce