Fodbold-fitness i Givskud inspirerer piger fra Fynslund

Inge, Lise og Inge Marie fra Fynslund morede sig kongeligt til fodbold-fitness for kvinder i Givskud - og mon ikke de har taget fodboldfitnessfeberen med hjem til det syddanske. Foto Jim Hoff

Fodbold-fitness i Givskud inspirerer piger fra Fynslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Givskud - I foråret 2015 startede Elin Søbye et helt nyt og spændende tiltag på motionsfronten på kunststofbanen i Givskud i FC GOG-regi: Fodboldfitness for kvinder. Det blev hurtigt en succes med rigtig fin tilslutning, og nu hvor vi nærmer os vintermånederne, er pigerne/kvinderne still going strong hver mandag.

- Når vejret er godt, er vi ude på kunststofbanen, og er det som i aften, hvor det regner og det er pivkoldt, rykker vi ind i Givskudhallen, fortæller Elin Søbye til pressens udsendte denne mandag aften.

Besøg fra Fynslund Boldklub

En mandag aften der er lidt speciel i forhold til fodbold-fitnessseancen, for man har nemlig fint besøg af 3 kvinder helt nede fra Fynslund. De tre fodboldpiger fra landsbyen mellem Vejen og Kolding har taget turen på de ca. 40 kilometer til Givskudhallen for at deltage i Elin Søbyes fodbold-fitnesshold.

- Jeg kender jo Elin fra DBU (Elin Søbye er kontorleder i DBU Jylland Region 3, red.), og det var så i forbindelse med et inspirationskursus i Middelfart om netop fodboldfitness for kvinder, at vi løb ind i Elin. Hun fortalte om holdet i Givskud, og vi blev simpelthen inspirerede til at kigge ud til hende for at se, hvad det er de render og laver i Givskud, fortæller Inge Nielsen, der er fodboldformand i Fynslund.

So ein Ding müssen wir auch haben!

Hun har taget sine fodboldveninder Inge Marie og Lise med til fodboldfitness denne mandag i Givskudhallen. Inge og Inge Marie er stadigvæk aktive fodboldspillere på oldgirls-holdet i Fynslund, mens Lise har en stor fortid som eminent angriber på 7 mandsholdet i klubben. De tre Fynslundkvinder kunne rigtig godt tænke sig at starte en gang fodboldfitness for kvinder op i Fynslund, og bl.a. også derfor havde de altså taget turen til Givskud denne mandag.

- Vi synes, at det er en spændende og sjov ny motionsform, som både er for kvinder der spiller/har spillet fodbold og for kvinder/piger, der ikke kender sporten i forvejen. Konceptet med at man betaler en 20'er pr. gang, man deltager, kan vi godt lide, og vi glæder os rigtig til meget at blive inspirerede af Elin her i aften, lyder det samstemmende fra de tre Fynslundfodboldspillere.

De blev herefter kastet direkte i ilden, og gennem små 2 timer blev der med en veloplagt Elin Søbye i spidsen motioneret, grinet og pjattet, spillet bold og hygget så det var en sand fornøjelse.

Fodboldfitnessfeberen uden tvivl på vej sydpå

Og selvfølgelig blev det hele sluttet af med en rigtig kamp på mål - og uden at fornærme nogen kan vi godt afsløre, at der ingen forskel er på piger og drenge, når først der blæses til kamp. Her gælder det om at vinde!

Om Fynslundelegationen får åbnet en fodboldfitness-filial i det sydjyske vides endnu ikke, men bedømt ud fra Inge Marie, Lise og Inges store engagement i aftenens strabadser, kunne det godt så ud som om, at de er blevet så smittede, at de tager fodboldfitnessfeberen med til hjemklubben.
Håret skal altså sidde ordentligt - også når øvelsen hedder jonglering. Foto Jim Hoff
Håret skal altså sidde ordentligt - også når øvelsen hedder jonglering. Foto Jim Hoff

Fodbold-fitness i Givskud inspirerer piger fra Fynslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce