Give Golfklub grovhitter med gratis golf

Leif Skov Jensen står for den rullende baneservice. Her kører han ud med bananer, chokolade, kaffe. øl og vand til spillerne. Foto Birthe Boye Vestergaard

Give Golfklub grovhitter med gratis golf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Give - Gratis! Hmm, det ord har en god klang, ikke mindst her i det jyske, hvor vi nok forstår at værdsætte de omkostningsfrie dyder. Den tendens har man luret hos den lokale Goldklub i Give, hvor man nu for 2. år i træk har inviteret folk og fæ på en omgang gratis golf på de smukt beliggende golfbaner på Bregnhovedvej i Gives sydvestligste udkant.

1450 gæstergiver travlhed

1450 golfspillere har takket ja til det fine tilbud, og dermed kan man uden nogen form for journalistisk stramning konstatere, at "Gratis golf i uge 30" er et hit, der er kommet for at blive. At det emmer af travlhed med tendens til det stressende både foran, i og rundt omkring klubhuset samt på golfbanen er kun glædeligt for den lokale golfklub, der med tiltaget "Gratis Golf i uge 30" netop har til hensigt at tiltrække flere spillere til klubben - såvel lokale som udefra kommende.

60 frivillige giver et nap med

Give Golfklub har et godt ry, både rent golfmæssigt, men også på det sociale plan, idet klubbens store fokus på de sociale sammenhænge og incitamenter er velkendt i golfkredse. Det giver god sammenhængskraft rent klubmæssigt, og derfor skal man heller ikke lade sig forbløffe af, at klubben i forbindelse med den gratis golfkoncept i uge 30 kan stille med 60 frivillige, der uden at blinke med øjnene har tilbudt deres frivillige arbejdskraft til klubbens populære sommerarrangement.

Kørende bananudlevering

Blandt de frivillige finder vi bl.a. Leif Skov Jensen fra Give, der har rykket en hel dag ud af arbejdskalenderen for at være til rådighed for klubben denne fredag, hvor avisen kigger forbi. Leif er baneservicemand, og selv om han kører langsomt, har jobbet på trods af den fine titel intet med DSB at gøre.

- Det er min opgave at køre banen i bagvendt rækkefølge i flere omgange. Jeg sælger bananer, chokolade, øl og sodavand fra min servicevogn. Et job jeg har prøvet mange gange før, men normalt kører jeg i weekenderne på skift med 12 andre, forklarer Leif, mens han stille ruller forbi én af de andre frivillige, Erik Andersen, der er bosat i Kolding.

- Jeg har spillet golf i Give siden 1999, og i forbindelse med det har arrangement, er det mit job at være "starter", fortæller Erik Andersen, der står klar ved den golfrunde, som spillerne skal ud på. - Her sætter jeg spillerne i gang på præcise klokkeslæt i hold af enten 4 eller 2 spillere, forklarer Andersen, der selv spiller golf i Give Golfklub på stort set daglig basis.

Golfburgere og pariserbøffer hitter i caféen

Ligesom Give Golfklub er velkendt for sit store sociale tilsnit, er stedet bestemt også kendt for en velfungerende og rigtig god golfcafé under Susanne Simonsen, der gang på gang præsterer et gastronomisk hole-in-one, når hun disker op med lækre buffeter osv. i de nyligt restaurerede fine cafélokaler. Med 1450 spillere gennem de 18 huller ude på golfbanen vil det uvægerligt også give ekstra tryk på kedlerne i caféen.

- For at bevare overblikket uddeler personalet i caféen golfbolde med numre på til de spisende gæster, når der bestilles mad. Dermed ved køkkenpersonalet hele tiden, hvem der har bestil hvad, forklarer Susanne Simonsen, der ved sin side har Helene Holm, der gerne afslører, hvilken retter, der får flest ben at gå på i denne uge 30.

- De to mest populære retter er golfburger og pariserbøf, forklarer hun, mens Susanne gætter på, at lørdagens foretrukne menu nok bliver suppe, for det ser ud til, at vi får en masse regn. Det betyder, at gæsterne skal have noget at varme sig på, lyder det fra fru Simonsen med et stort smil.

Dejligt med den flotte tilstrømning

Et smil hun deler med de bestyrelsen og klubsekretær Lone B. Neupart i Give Golfklub, for selv om der som indledningsvist skitseret er travlt ikke mindst på Lones kontor med et hav af praktiske gøremål, er det helt utroligt dejligt for den lokale golfklub med så stor og flot en tilstrømning i uge 30. Konklusion: Gratis golf grovhitter i Give Golfklub, og eventen er uden tvivl med at sætte klubben yderligere på det danske golflandkort.

To oplagte golfspillere, der begge er født i Give og bosat i Vejle, poserer scenevant for fotografen. Til venstre ses Kurt Søndergaard og til højre Arne Løvbjerg. Foto: Birthe Boye Vestergaard
To oplagte golfspillere, der begge er født i Give og bosat i Vejle, poserer scenevant for fotografen. Til venstre ses Kurt Søndergaard og til højre Arne Løvbjerg. Foto: Birthe Boye Vestergaard

Give Golfklub grovhitter med gratis golf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce