Annoncørbetalt indhold

Danskernes hjem bliver mere og mere unikke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hver detalje er specialdesignet i unikke mål og ingen andre skal have samme løsning derhjemme. Den unikke indretning har for alvor gjort sit indtog i de danske hjerter og de danske hjem.

I de seneste år har flere og flere danskere gjort op med den klassiske danske indretning med møbler udelukkende fra IKEA og Jysk. De har gjort op med de hvide eller træfarvede møbler lavet af spånplader, som måske nok er funktionelle, men samtidig ikke er meget holdbare eller modstandsdygtige.

Annonce

De har gjort op med at indrette hjemmet med de samme møbler som alle andre også har. De har med andre ord valgt at indrette deres hjem med mere unikke møbler og andre indretningsartikler, så deres hjem ikke ligner enhver anden danskers hjem.


Arkitekttegnede huse

Der er ved at ske et markant skifte i den danske boligarkitektur. Ved at bygge sin egen bolig helt fra bunden af, giver det mulighed for at leve op til nutidens tendenser og krav. Der er et langt større fokus på miljø og her spiller den enkelte bolig også meget ind. Dette ses i høj grad igennem både byggeriet og indretningen.

Derudover peger tendenserne i retning af ærlighed og autenticitet i byggeriet, at inventar skal tegnes sammen med huset og at der skal være et rum eller et sted til ro og fordybelse. Og så vil vi gerne have huse, der kan bruges til andet og mere end blot at være bolig for en enkelt familie. Måske endda på landet.


Personlighed og eksklusivitet

Den moderne bolig er fyldt med personlighed, eksklusive løsninger og naturmaterialer. En personlig indretning er drømmen for mange danskere. Boligen skal fremstå som et sted, vi selv har skræddersyet fra inderst til yderst. Lige fra den lille skål til helheden i køkkenet og på badeværelset.

Flere danskere vælger at købe en tom grund, hvor de kan bygge deres helt eget hjem fra bunden. På den måde sikre man, at hjemmet emmer præcis de kvaliteter ens familie har brug for i hverdagen. Huset har de rum, de vinduer og døre, og faciliteter, som man ønsker. Der er noget eksklusivt ved. At det er helt unik og helt ens eget.


Nye krav, nye udbydere

Der er derfor flere og flere virksomheder, der udspringerne af danskernes tendenser og ønsker om, at skabe et unikt hjem.

Bestilt alt fra rumdelere, møbler, gardiner og garderober designet helt efter unikke mål. Flere virksomheder blomstrer op, efter danskerne ønsker alt i unikke mål og designs. Køb skræddersyede gardiner efter mål, i alle typer og farver. Køb specialdesignede møbler, som er i de materialer og den størrelse, der passer netop ind i dit hjem. Få en håndværker til at flytte vægge i dit hjem og skab et helt nyt hjem på ny. Få designet din egen garderobe, at efter dine behov og krav.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.