Annoncørbetalt indhold

Norske forbrukslån hitter i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forbrugslån har haft en betydelig plads i rampelyset i en del år nu. Lån som alle kan søge uden at skulle stille noget til sikkerhed, lån som bliver udbetalt på ganske få øjeblikke uden langvarige samtaler med banker og andre mellemmænd. Ofte er renten på disse lån endda lav, hvilket hjælper en hel del til med at forklare deres stigende popularitet.

Overraskende nok er norske ”forbrukslån” (forbrugslån på dansk) også på fremmarch i Danmark, og leverer stærk konkurrence på det danske lånemarked. Hvordan kan det være, og hvad er fordelene ved norske forbrugslån? Lad os undersøge sagen nærmere.

Annonce

Mulighed for at låne betydeligt større beløb

Når man søger efter et forbrugslån, så kan man ikke låne for flere millioner kroner, som man ville kunne med et banklån for eksempel. Det er altså ikke et hus, man kan finansiere på denne måde. I Danmark kan man typisk få lov til at låne op til 300.000 kroner, som skal betales tilbage mellem 1 eller 15-20 år.

Søger man dog et norsk forbrugslån, vil man hurtigt finde ud af, det er muligt at låne langt mere end de gennemsnitligt 300.000 herhjemme. Her er det ikke svært at finde et lån på 500.000 som man kan afdrage på i løbet af en 15 år. Det giver dig langt flere muligheder i forhold til, hvad du kan bruge sådan et lån til. Hvis du har svært ved at få et lån fra banken til en ny udestue eller tilbygning til huset, så kan et norsk forbrugslån redde dine drømme.

Øget konkurrence på lånemarkedet presser renterne ned

Det som alle, der søger et lån, er ude efter, det er naturligvis lave renter. Når renterne er lave, så bliver de ekstra omkostninger ved et lån lavere, og det gør også folk tryggere ved at tage et lån. Man hører jo ofte skrækhistorier om forbrugslån, der har absurd høje renter, og det vil alle selvfølgelig undgå.

I løbet af de sidste år er der dog kommet mange nye spillere på forbrugslånsmarkedet, og det betyder også, at renterne er røget ned, i takt med konkurrencen gik op. Lånene er altså blevet væsentligt billigere og mere fornuftige at tage. Dette gælder specielt norske forbrugslån, der kan have renter helt ned til 0,5%. Selvfølgelig kommer rentens fastsættelse an på mange ting, men generelt får man billige lån fra den norske side af.

Hvordan finder man et godt norsk lån?

Nu har vi slået fast, man godt kan få gode norske lån i Danmark. Men hvordan gør man så lige det? Ligesom herhjemme har de også mange forskellige selskaber, der tilbyder lån i forskellige størrelser, med forskellig løbetid og renter. Derfor er det smart at have en hjemmeside, der kan samle det hele sammen til en overskuelig oversigt.

Sådan en oversigt kan du finde hos www.billigeforbrukslån.no, der danner et solidt over blik over diverse norske virksomheder, der tilbyder lån til danskere. Her kan du søge specifikt på lige det lån, du står og søger efter. Siden vil dernæst vise dig, hvilke selskaber du kan søge lånet fra. Så skal du bare søge lånet, og de vil give dig et udkast til, hvad renten skal være, og hvor længe du skal betale tilbage på det. Sværere er det ikke.

Lån eksempel: Eff. Rente 10,06 %. 100 000 kr o/5 år. Kostnad 26 375 kr. Totalt 126 375 kr


Sådan låner du ansvarligt

Selvom forbrugslån er blevet langt billigere og fornuftigere igennem de seneste år, så skal man altid tænke sig om, før man beslutter sig at låne penge. Et forbrugslån stiller jo ingen krav til din økonomi og derfor ikke din evne til at betale lånet tilbage. Det skal du have styr på selv. Det er til gengæld også fordelen ved forbrugslån. Ingen snak med banker og ingen uendelige spørgsmål til økonomien. Du får bare pengene udbetalt næsten med det samme, og så kan du bruge dem til de formål, du ønsker.

Overvej, om du er jobsikret de næste par år, hvordan det månedlige afdrag vil påvirke din økonomi og lignende ting. Hvis det hele ser ud til at hænge godt sammen, så kan du trygt tage et lån, velvidende at du har gjort det baseret på et fornuftigt og velovervejet grundlag. Lån er trods alt en ganske normal ting i vores økonomiske liv, og der kan være mange grunde til at tage et lån. Hvis du har brug for det, så gør det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.