Annonce
Erhverv

Åbent hus: Alle lejligheder i Syrenparken blev lynhurtigt udlejet

Ni boliger i Syrenparken undergår en omfattende renovering. Lejlighederne står klar 1. december og blev alle hurtigt lejet ud. Illustration: Boligkontoret Fredericia
Boligkontoret Fredericia har snart ni nye lejligheder klar i Nestlégården. Indflytning 1. december.
Annonce

Fredericia: Interessen for at flytte ind i Boligkontoret Fredericias nye lejligheder i Kongensstræde har været stor. 1. december står ni nye lejligheder klar til lejerne, som var hurtige til at melde sig på banen i Syrenparken i Nestlégården.

- Det er splinternye lejligheder. Alle er udlejet. Vi sendte dem ud til dem, vi har på venteliste. Men det er også fantastiske lejligheder med udsigt over byens tage, fortæller direktør i Boligkontoret Fredericia Finn Muus.

Bygningen med lejlighederne er opført i 1986 og er netop blevet gennemrenoveret.

Annonce

Åbent hus

De ni boliger fordeler sig mellem to to-værelses lejligheder på 85 til 99 kvadratmeter og syv tre-værelses lejligheder fra 85 til 117 kvadratmeter. Til lejlighederne bliver der lavet et fælleslokale.

Oprindeligt var Syrenparken en kontorbygning, og for år tilbage købte det tidligere LAB grunden, lod kontorbygningen stå og lavede parkeringspladser. Herefter lavede man institutionen Syrenparken for psykisk syge, som var en underafdeling til institutionerne i Brejning.

Foruden den indvendige ombygning er der også sket ændring af facaden, nye altaner, efterisolering af tag og etablering af elevator for de syv lejligheders vedkommende.

Hvis man er interesseret i at blive skrevet op til lejlighederne, er der åbent hus i nogle af lejlighederne 24. oktober kl. 15.30-17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give For abonnenter

Sygepleje-elev under den spanske syge: Jeg stod alene med den døde mand - og alle de andre patienter

Annonce