Annonce
Børkop

Åbent hus skal trække flere brugere til - også de yngste ældre

Aktivitetscentret Englystparken holder Åbent hus. Arkivfoto: Michael Svenningsen
På torsdag holder Englystparken åbent hus, og formålet er blandt andet at vise, at aktivitetscentret er for alle på 60 år og op. Også de yngste i det segment.

Børkop: Når det bliver torsdag og klokken slår 10, ja, så går det løs.

Der starter det traditionsrige Åbent Hus i Englystparken, hvilket plejer at være ganske velbesøgt. Og sådan må det selvfølgelig også gerne blive i år.

- Alle er velkomne til at kigge forbi, og vi byder indenfor til en dag med mange oplevelser. Der vil blandt andet være gang i aktiviteterne rundt i huset, og udenfor stilles der salgsboder op i et telt. Der er også underholdning og rundvisning, forklarer Jens Erik Kristiansen, Karin Nielsen og Anna Maria Jensen, der alle er med til at arrangere det åbne hus.

For friske ældre

Det er brugerrådet samt kulturudvalget i Englystparken, som arrangerer Åbent Hus, og det er selvfølgelig en måde at vise aktivitetscentret frem. Vise hvad den står for. Og vise at det er sted for alle over 60 år.

- En af de ting vi især slår på, at vi tit hører, at aktivitetscentret "da kun er for gamle mennesker, og det er jeg ikke gammel nok til endnu", men sådan er det ikke. Vi er for 60 plus, og vi vil meget gerne have fat i flere af de yngre i det segment. Vi skal have lavet om i den holdning, at det er et sted for gamle mennesker. Det er et sted for friske ældre, siger Jens Erik Kristiansen.

Det starter klokken 10, og der vil undervejs gennem formiddag og eftermiddag være åbent i aktiviteterne, underholdning med musik af Bamses Venner, spise en pølse, shoppe rundt i salgsboderne, høre mere om hjælpemidler, høreomsorg og meget mere.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce