Annonce
Navne

Åbner om to uger: Erfaren bilmand i spidsen for nyt Mercedes-hus i Middelfart

Kim Sørensen har 18 år som leder i andre bilhuse med i bagagen, når han 12. juni byder indenfor i P. Christensens nye Mercedes-hus ud til motorvejen i Middelfart. Privatfoto
Kim Sørensen fra Fredericia er ansat som afdelingschef for P. Christensens bilhus, der åbner ud til motorvejen i Middelfart 12. juni.

Kolding/Middelfart: Det bliver den erfarne bilmand Kim Sørensen, der som afdelingsleder skal stå i spidsen for P. Christensens nye Mercedes-hus på Stensgårdvej 19 ud til motorvejen i Middelfart. Han kommer fra en stilling som filialdirektør hos Audi Fredericia gennem otte år og tidligere filialchef hos Autohuset Vestergaard i 10 år.

Kim Sørensen bor i Fredericia sammen med sin kone og to børn og er aktiv i lokalområdet. Han elsker at løbe og spille badminton, og han er aktiv i FC Fredericia og forskellige netværk omkring Lillebælt.

Første spadestik til det 35 millioner kroner dyre byggeri blev taget i oktober sidste år, og 12. juni åbnes dørene.

Bilhuset dækker 3.000 kvadratmeter og kommer til at omfatte hele P. Christensens brugtvognssalg, som hidtil har været fordelt i tre afdelinger. Derudover flytter seks medarbejdere med til Middelfart. De er fordelt på salg og klargøring.

- Alle er velkommen til at kigge forbi. Vi er et åbnet og uformelt hus, hvor der er plads til alle – uanset om man er på jagt en bil eller blot er nysgerrig, siger Kim Sørensen.

Camilla Eva Jørgensen fra P. Christensens marketingafdeling fortæller, at firmaet havde planlagt, hvad hun kalder et brag af en indflytning i Middelfart.

- Men omstændighederne med corona har sat åbningen ned på et niveau, hvor der ikke samles alt for mange mennesker på samme tid, fortæller Camilla Eva Jørgensen.

Det 3000 kvadratmeter bilhus kommer til at rumme 200 nyere bruge biler, alle af mærket Mercedes Benz. Privatfoto

200 biler på lager

Bilhuset med den ovale glasfacade kommer til at rumme 200 brugte biler fra seks måneder til seks år, alt fra A-klasser til SUV’er og AMG sportsmodeller. På bygningsfacaden står der ”Certified”.

- Certified er et anerkendt stempel indenfor Mercedes-Benz, der betyder, at bilerne er yngre, håndplukkede biler, som er dobbelttjekkede og klargjort omhyggeligt, så de lever op til alle de krav, en Mercedes-Benz fortjener, fortæller Kim Sørensen. P. Christensen, der helt tilbage i 1924 blev etableret i Kolding, har i forvejen otte afdelinger fordelt i det meste af landet og repræsenterer i dag flere mærker.

Annonce
Vejle For abonnenter

Vejles gamle miljøskib kæmper for rent hav i Norge

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Sådan tjener du penge på Instagram: Influencere er blevet den nye reklamesøjle

Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Sport

Anders Grinderslev i dansk drama i Vejle

Erhverv

40 mand holder øje med dig: Hammeren falder, når lovgivningen ikke overholdes

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

Officeren, der stod bag den fredelige Nellikerevolutionen i Portuga,l er død

Alarm 112

Folk på bredden så et tomt surfboad og frygtede drukneulykke: Helikopter, båd og biler rykkede ud

Sport

Danmarks første medalje er i hus: Se Jesper Hansen skyde sig til OL-sølv

Erhverv

Planen for tiny houses i Vejle siger byggemodning og salg i 2023: Men en tidsramme på to år er "meget ambitiøs", lyder de seneste meldinger

Billund For abonnenter

Marian og Bent droppede huset: Nu bor de fast i en campingvogn

Alarm 112

Beboer kørt til kontrol efter brand: Madlavning brændte på

Annonce