Annonce
Trekantområdet

Åbner om to uger: Erfaren bilmand i spidsen for nyt Mercedes-hus i Middelfart

Det 3000 kvadratmeter bilhus kommer til at rumme 200 nyere bruge biler, alle af mærket Mercedes Benz. Privatfoto
Kim Sørensen fra Fredericia er ansat som afdelingschef for P. Christensens bilhus, der åbner ud til motorvejen 12. juni.

Middelfart: Det bliver den erfarne, lokale bilmand Kim Sørensen, der som afdelingsleder skal stå i spidsen for P. Christensens nye Mercedes-hus på Stensgårdvej 19 ud til motorvejen i Middelfart. Han kommer fra en stilling som filialdirektør hos Audi Fredericia gennem otte år og tidligere filialchef hos Autohuset Vestergaard i 10 år.

Kim Sørensen bor i Fredericia sammen med sin kone og to børn og er aktiv i lokalområdet. Han elsker at løbe og spille badminton, og han er aktiv i FC Fredericia og forskellige netværk omkring Lillebælt.

Første spadestik til det 35 millioner kroner dyre byggeri blev taget i oktober sidste år, og 12. juni åbnes dørene.

Bilhuset dækker 3.000 kvadratmeter og kommer til at omfatte hele P. Christensens brugtvognssalg, som hidtil har været fordelt i tre afdelinger. Derudover flytter seks medarbejdere med til Middelfart. De er fordelt på salg og klargøring.

- Alle er velkommen til at kigge forbi. Vi er et åbnet og uformelt hus, hvor der er plads til alle – uanset om man er på jagt en bil eller blot er nysgerrig, siger Kim Sørensen.

Camilla Eva Jørgensen fra P. Christensens marketingafdeling fortæller, at firmaet havde planlagt, hvad hun kalder et brag af en indflytning i Middelfart.

- Men omstændighederne med corona har sat åbningen ned på et niveau, hvor der ikke samles alt for mange mennesker på samme tid, fortæller Camilla Eva Jørgensen.

Kim Sørensen har 18 år som leder i andre bilhuse med i bagagen, når han 12. juni byder indenfor i P. Christensens nye Mercedes-hus ud til motorvejen i Middelfart. Privatfoto

200 biler på lager

Bilhuset med den ovale glasfacade kommer til at rumme 200 brugte biler fra seks måneder til seks år, alt fra A-klasser til SUV’er og AMG sportsmodeller. På bygningsfacaden står der ”Certified”.

- Certified er et anerkendt stempel indenfor Mercedes-Benz, der betyder, at bilerne er yngre, håndplukkede biler, som er dobbelttjekkede og klargjort omhyggeligt, så de lever op til alle de krav, en Mercedes-Benz fortjener, fortæller Kim Sørensen. P. Christensen har i forvejen otte afdelinger fordelt i det meste af landet og repræsenterer i dag flere mærker.

Annonce
Vejle For abonnenter

Sådan får man bugt med den: Giftig plante skal rives op og bekæmpes nu, inden den kaster frø

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Børkop

Efter udbygning: Efterskole får rekordmange elever

Erhverv For abonnenter

Vejlensers markedsføringsbureau får eftertragtet 'løve' ombord som investor: Bestod svendeprøven ved at hjælpe tøjvirksomhed fra Løvens Hule

Børkop

Mariola og Bjarne har valgt det næstbedste, når de nu ikke har hund længere: De passer andres og har åbnet en legeplads kun for de firbenede

Kultur For abonnenter

Det er besværligt - men ikke umuligt - at få lov til SUP og kajak på idyllisk sø: Sådan kan det lade sig gøre

Vejle Boldklub For abonnenter

Derfor er det vigtigt, at VB fik sit første point

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Byrådspolitiker foreslår ny uddannelse i Vejle: - Vi er blevet landets femtestørste kommune. Det forpligter.

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Vejle

Drag-banko var et hit: Vestbyens Torv kommer nok igen

Navne For abonnenter

Søren havde det som bøffen i et lunt coinoffer hos McDonald's, så han ville kun på prøve i banken

Vejle

Borgmester byder bemanding for fuldt blus velkommen: Men coronarelaterede løsninger kan fortsat hænge ved fremover

Annonce