Annonce
Billund

Året der gik juni 2019: Venstre ekskluderer Lars Hansen

Grindsted får en ny genbrugsbutik, da IM Genbrug åbner i Vestergade, hvor Indre Mission-formand Hans-Ole Bækgaard både klipper den røde snor og kaster sin velsignelse over butik, kunder og medarbejdere. Foto: Martin Ravn
Hvad husker vi 2019 for? Redaktionen har stået på hovedet i aviserne for at give et tilbageblik på de mange nyheder og historier, som har fyldt i Billund Kommune i år. I dag har vi kigget på begivenheder fra juni.
Annonce

Anlæggets Venner er mere end tilfredse med fremmødet til deres helt nye initiativ, en folkefest i og for anlægget i Grindsted. Talerstolen fylder 100 år, og den bliver godt benyttet.

Både Anni Matthiesen fra Venstre og Troels Ravn fra Socialdemokratiet bliver valgt til det nye folketing fra Vejenkredsen, der dækker Billund og Vejen Kommuner. Begge kandidater hæver deres stemmetal.

Det er et ønske fra Bo Larsen, der i dag bestyrer NJL Group, som ejer vandtårnet på Banegårdsvej, at åbne tårnet, der er et vartegn for Grindsted.

Kontakten i Grindsted, der er en forening, hvor frivillige arbejder med at gavne integrationen af flygtninge og indvandrere, jubler, efter foreningen får en donation på 250.000 kroner fra K.G. Fonden.

Drama i partiet Venstre, der ekskluderer Lars Hansen. Han går imod partilinjen i sagen om grundlovsceremonier med tvunget håndtryk, og det er dråben, der får bægeret til at flyde over, lyder det fra formanden for Venstres kommuneforening Ivar Nørlund.

Debbie Daugaard Højmose fra Krogager elsker at være på scenen, og det må gerne være en amatørscene, som her ved en prøve på 'Annie Get your Gun' på Varde Sommerspil.

Sdr. Omme får ny præst. Det er den 32-årige Jacqueline Moustgaard Thiesen, der flytter ind i præstegården med sin mand og deres to børn på tre og seks år.

Billund Kommune bliver kåret som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune af Dansk Byggeri foran Thisted og Holstebro.

Grindsted får en ny genbrugsbutik, da IM Genbrug åbner i Vestergade, hvor Indre Mission-formand Hans-Ole Bækgaard både klipper den røde snor og kaster sin velsignelse over butik, kunder og medarbejdere.

Anlæggets Venner er mere end tilfredse med fremmødet til deres helt nye initiativ, en folkefest i og for anlægget i Grindsted. Talerstolen fylder 100 år, og den bliver godt benyttet. Foto: Martin Ravn
Debbie Daugaard Højmose fra Krogager elsker at være på scenen, og det må gerne være en amatørscene, som her ved en prøve på 'Annie Get your Gun' på Varde Sommerspil. Foto: Chresten Bergh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce