Annonce
Billund

Året i billeder - februar

2017 løber snart ud, og traditionen tro har vi her på JydskeVestkysten dykket ned i arkiverne for at give jer læsere gensyn med nogle af de mange historier fra året, vi siger farvel til. I dag er vi nået til februar.

Første spadestik

Foto: Angelina Owino

Der blev i februar taget første spadestik til Legos nye hovedkvarter, Lego Campus, i Billund på området mellem Åstvej og Højmarksvej. Borgmester Ib Kristensen (V), Legos daværende administrerende direktør Bali Padda samt Claus Pejstrup, der er senior vice president hos Lego, tog i fællesskab det første spadestik på det kommende 52.000 kvadratmeter store byggeri - og spaden var selvfølgelig lavet af legoklodser. Byggeriet skal efter planen stå færdigt til indvielse i 2020.

Fanebærer i oplæring

Foto: Chresten Bergh

Foråret bød traditionen tro på mange gymnastikopvisninger. Før de gik i gang, var en udvalgt flok af unge gymnaster dog samlet for at lære det ærefulde hverv, som er en del af enhver opvisning: At bære fanen korrekt. Her er det Emilie Møberg.

Bedste dartspillere i dyst

Foto: Andreas Bjerre

Sdr. Omme Multicenter lagde gulv til, da Sdr. Omme Dartklub holdt 25 års jubilæumsfest. 300 var med, da det samtidig var første runde i Dansk Dart Unions nye, store elitesatsning: Top Gun.

Skoleferie

Foto: Joan Anette Karlsen

Vinterferien bød på både leg og læring på Karensminde, som havde massevis af gæster i skolernes ferie. På pandekagedagen forsøgte Casper Drechsler-Lundorff sig for første gang med disciplinen: at vende pandekager i luften.

Ungt talent

Foto: Orla Lund

Som bare 12-årig debuterede Grindsted-pigen Lykke Bertelsen som divisionsspiller for Kolding Tennisklubs bedste seniorhold. Fem gange om ugen tager hun turen til Kolding for at træne, og nogle gange selvtræner hun derudover hjemme i Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce