Annonce
Billund

Årets frivilligfest i fare for aflysning

De frivillige plejer at blive fejret den sidste fredag i september. Arkivfoto: Billund Kommune
Annonce

Billund Kommune: Frivillig Fredag, der på den sidste fredag i september fejrer frivilligheden landet over, er i fare for at blive aflyst i Billund Kommune.

Årsagen er selvfølgelig corona. Indtil videre fortsætter planlægningen frem mod dagen, men de seneste dages nyheder om opblusning af smitte forskellige steder i landet, har gjort Frivilligrådet, der arrangerer festen, noget bekymret.

I Billund Kommune plejer dagen at blive holdt som en fest for de frivillige, som får underholdning og god mad serveret af byrådspolitikerne som en tak til de frivilliges indsats gennem året.

- Vi plejer at være næsten 200, så hvis genåbningen sættes på pausen, må vi se, hvad vi så gør, siger Gurli Hansen, formand i Frivilligrådet.

Det er planen, at forsamlingsforbuddet skal sættes op fra 100 til 200 mennesker på lørdag, men flere partier har i de seneste dage offentlig bedt regeringen om at skubbe den del af genåbningen.

- Vi ved ingenting endnu. Vi fortsætter planlægningen, og så må vi aflyse, hvis det ikke kan lade sig gøre, siger Gurli Hansen.

Hvis festen lader sig gennemføre, bliver den i år holdt i Vorbasse Fritidscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - op mod 100 besætninger skal aflives

Annonce