Annonce
Jelling

Årets influenzavaccination er frigivet: Lægehus låner missionshus

Lægehuset har lånt Menighedshuset til at udføre influenzavacciner torsdag og fredag i denne uge. Foto: Anders Kynde
Annonce

Jelling: Årets vaccine mod influenza blev frigivet torsdag 1. oktober, hvilket gav travlhed for læger og apoteker landet over.

Det var også tilfældet i Jelling, hvor den aktuelle coronasituation har betydet, at lægehuset har fået lov til at låne en af nabobygningerne på Sydkrogen, nemlig Menighedshuset, som er ejet af Indre Mission.

Både torsdag og fredag gives vaccinen i Menighedshuset fra klokken 9 til 15. Oprindelig var det planen, at der kun var plads til dem, der havde booket en tid på forhånd. Det er dog ændret til, at man fredag kan møde op uden aftale, oplyser lægerne.

- Der er faktisk så god plads, at vi kan se, der er kapacitet til at vaccinere flere, end der er booket på forhånd på forsvarlig vis, står der på Facebook-siden Lægerne i Jelling.

Vaccinen er gratis for personer, der er 65 år eller ældre, men også særlige risikogrupper, som eksempelvis kronisk syge, får vaccinen gratis. Grundet coronasituationen tilbydes der også gratis influenzavaccine til personale i sundheds- og plejesektoren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce