Annonce
Navne

Årets købmandspris gik til en tøjmand

Formand for BusinessVejle Per Skou begrundede prisen til Poul Iversen ved prisoverrækkelsen, som foregik midt i tøjbutikken på gågaden, mens Poul Iversen var ved at ekspedere en af sine trofaste kunder. Foto: Torbjørn Næs Bertelsen
Poul Iversen blev surprise-hædret for sin indsats for Vejles handelsliv. Tøjmanden var midt i at ekspedere en kunde, som foruden nye bukser fik en tale med i købet.
Annonce

Hæder: Indehaver af tøjbutikken Poul Iversen i gågaden i Vejle, Poul Iversen, blev onsdag eftermiddag overrasket med prisen Årets Købmand 2020.

Poul Iversen var midt i at ekspedere en af sine faste kunder, og der gik et stykke tid, inden tøjmanden forstod, hvad der egentlig foregik.

Foruden Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, og formanden for BusinessVejle, Peter Skou, dukkede Vejles erhvervs- og turismechef, Morten Damgaard Nielsen, og citychef Andreas Kiis Antonsen pludselig op blandt tøjreolerne med en blomsterbuket, et indrammet prisbevis og en flaske champagne.

Mens BusinessVejles formand, Peter Skou, holdt en lille tale og begrundede hvorfor Poul Iversen skulle have prisen, fortsatte Poul Iversen med at lange bukser ind til en kunde, der stod bag forhænget i det nærmeste omklædningsrum og dermed kunne høre talen.


Jeg kan i hvert fald sige, at jeg har været trofast kunde hos Poul i mange år. Også nogle år, hvor jeg ikke boede i Vejle. Poul kender min størrelse, og han ved, hvad der passer mig.

Finn Bentsen


- Poul udmærker sig på samtlige målepunkter og har været eksponent for det gode købmandsskab i en lang, lang årrække, lød det fra  Peter Skou.

- Der er ingen tvivl om, at Poul Iversens virkelyst og entreprenørskab har betydet, at hjørneforretningen på Torvegade 11 har stået som et fyrtårn i Vejles gågade - både i opgangstider og i krisetider. Poul Iversen er derfor et synonym for købmandsskab i Vejle og en oplagt kandidat til prisen som Årets Købmand, lød det videre.

Annonce

Poul har sikret Vejle flere titler

- Poul Iversen har en væsentlig del af ansvaret for, at Vejle er blevet kåret som Danmarks bedste handelsby hele to gange, og at Vejle også har fået titlen som mest servicemindede handelsby, sagde Vejles borgmester Jens Ejner Christensen (V), da det blev hans tur til at hylde prismodtageren.

I mellemtiden var kunden, Finn Bentsen, kommet frem fra omklædningsrummets forhæng.

- Jeg kan i hvert fald sige, at jeg har været trofast kunde hos Poul i mange år. Også nogle år, hvor jeg ikke boede i Vejle.  Poul kender min størrelse, og han ved, hvad der passer mig, sagde Finn Bentsen.

Derpå overlod Poul Iversen det til  en anden af butikkens ansatte at finde knappenålene frem, så Finn Bentsens nye bukser kunne blive lagt op, mens tøjmanden blev fejret med champagne og kage og blomster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce