Annonce
Vejle

Årets stjerne savner gymnasie-livet og sin sport

Armslængden rakte lige til, at man kunne overholde 1 meters kravet, da direktør Denny Andersen, Spar Nord Vejle, i går overrakte det unge talent, Magnus Møller, det fysiske bevis på, at han er årets stjerne. Stjernen er en håndlavet kopi af Kristian Von Hornsleths stjerne, der står ved Boulevarden, og den er signeret af kunstneren selv. Foto: Mogens G. Madsen.
Magnus Møller kunne i går endelig få det fysiske bevis på, at han var årets stjerne i Vejle

Vejle: Vi kunne ikke overraske den unge amerikanske fodboldspiller. Magnus Møller, fra Vejles amerikanske fodboldklub Triangle Razorback, da vi i går opsøgte ham på bopælen i Bredballe med en pris i hånden.

At han havde vundet Spar Nord, Vejle Amts Folkeblad og UgeavisenVejles pris, "Årets stjerne" havde han nemlig vidst siden 2. april, hvor den store sportsgalla fandt sted. I år dog i en digital udgave.

På grund af corona-krisen har vi derfor måtte vente en tid inden det store talent kunne få sin pris i form af stjernen, håndsigneret af kunstneren, Kristian Von Hornsleth.

Nu hvor afstandskravet et sat ned til en meter kunne vi på betryggende vis opsøge Magnus Møller og give ham stjernen og prisen på 10.000 kroner.

Magnus går i 1. g på Rødkilde Gymnasium, og derfor er der næppe udsigt til et gymnasiegensyn før den anden side af sommerferien.

- Og jeg savner virkelig gymnasiet og kammeraterne, fortalte han direktør Denny Andersen, Spar Nord Vejle, og chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.

Han er nemlig meget entusiastisk både med sporten og med sin uddannelse.

Han har selvfølgelig holdt den fysiske form ved lige gennem træning, men savner også alle de andre aspekter ved amerikansk fodbold.

Og så ser han selvfølgelig frem til at forfølge drømmen om at kunne tage til USA og uddanne sig, men også spille amerikansk fodbold.

Vi plukker lige fra dommer-komiteens begrundelse for, at valget faldt på Magnus Møller.

"Han er den yngste europæiske spiller nogensinde, der har fået et såkaldt ”full-ride” stipendium til den amerikanske College Division 1.

Magnus fremstår allerede nu i en meget ung alder som inspiration for andre, der vil prøve lykken med denne sport, og man taler allerede om ”Magnus-effekten” i sporten herhjemme.

I Triangle Razorbacks giver han også noget tilbage, blandt andet som positionstræner for klubbens U16-hold, ligesom han hjælper til som dommer."

De øvrige nominerede

De to andre nominerede til prisen var motocrosskører Malou Jacobsen fra Børkop Motorsport og frivillig leder i Vejle Boldklub, Henriette Eskildsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce