Annoncørbetalt indhold

Århus byder på dagens kulturelle indspark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmarks andenstørste by, Århus, tilbyder et væld af oplevelser og seværdigheder. Byen emmer af kultur og er rig på natur. Cafeer og restauranter fyldes hverdag af store som små, og byen huserer, ej at forglemme, landet største koncentration af studerende. Århus er Danmarks yngste by men ikke desto mindre stor nok til os alle, og har du ikke allerede slentret igennem de århusianske gader, bør du overveje at svinge turen forbi. 


Annonce

I Århus kan du få samtlige kulturelle behov opfyldt, og trænger du blot til en weekend get-away med dine kære, byder byen på alt hvad hjerte kan begære. Overvejer du at tilbringe weekenden i Århus, kan du her læse mere om byen, og dermed også få lidt inspiration til, hvad du skal foretage dig, når du ankommer.


Verdensklasse kultur: Derfor skal du besøge Århus Domkirke 

Som københavner kan turen over Storebælt føles uoverskuelig, men når først man har betrådt de århusianske brosten, vil man sjældent have lyst til at tage hjem igen. For enden af strøget, vil du blive mødt af Århus Domkirke, som ikke blot er smuk inden i, men i særdeleshed også udenpå.

Helt tilbage i 1100-tallet påbegyndte Domkirkens opførelse, og selv den dag i dag, kan man finde rester fra den oprindelige kirke. Senere, i årene 1450-1520, besluttede man at udbygge kirken til en katedral, som blev udstyret med en altertavle, døbefont og kalkmalerier.

Kirken benyttes ikke kun i forbindelse med gudstjenester men i høj grad også til kirkekoncerter, og har du ikke taget del i en kirkekoncert før, kan det varmt anbefales. Vælger du at besøge Århus domkirke, bør du ligeledes tage op i kirketårnet, som giver dig smukt udsyn over byen.


Besøg ARoS, Århus Kunstmuseum 

Århus er muligvis mest kendt for sit farvestrålende kunstmuseum, ARoS, som er blevet tildelt hele to Michelin-stjerne i Michelins turismeguide, og ikke helt uden grund. ARoS er nemlig et af de mest besøgt kunstmuseer i Skandinavien.

Folk strømmer fra hele verden til Århus for at gå rundt i den cirkelformede regnbue, som findes på toppen af ARoS. Kunstværket er lavet af den dansk/islandske kunster Olafur Eliasson, som kalder værket for ‘Your rainbow panorama’. Vælger du at besøge Århus, bør du helt sikkert gå en tur igennem regnbuens farverige skær.


Tid til selvforkælelse 

Der er også god grund til at tage til Århus alene, og det er hvert fald ikke ensomheden, som du skal bekymre dig om. Med Scor chat vil du hurtigt kunne møde mennesker, som du kan opleve den smukke by sammen med. Det er dog også muligt at finde en Swingerklub ved Århus, hvis dette er noget for dig. Som du kan høre, er der masser af gode grunde til at besøge Danmarks næststørste by, Århus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.