Annonce
Give

Årsmøde med dans og gule ærter

Steen Nielsen sørger for musik til både de gule ærter og til den efterfølgende dans. Selve årsmødet må deltagerne i Ældregruppen Lindeballe, Åst og Uhe klare uden musik. Privatfoto

Lindeballe: De forstår at kombinere det praktiske med det behagelige i Ældregruppen Lindeballe, Åst og Uhe.

Som nu et lidt kedeligt årsmøde med valg af bestyrelse og andre praktiske gøremål. Det er normalt ikke den slags ting, der trækker folk af huse og får dem til at strømme til Lindeballe Forsamlingshus. Men der bliver alligevel fyldt godt i det gamle forsamlingshus tirsdag 14. januar, når ældregruppen afvikler sit årsmøde.

For årsmødet bliver kombineret med servering af en solid omgang gule ærter med det tilbehør, der nu hører sig til. Når ærterne med videre er sat til livs, kan der slås mave, mens årsmødet afvikles. Efter denne lille hvilepause, hvor holdet til den nye bestyrelse bliver sat, er der tid til lidt mere fysiske aktiviteter.

Det sørger Steen Nielsen for, når han spiller op dans.

Vil man med til årsmødet, de gule ærter, der serveres klokken 18.30, og den efterfølgende dans, skal man gøre to ting. Dels skal man tilmelde sig senest fredag 10. januar til enten Frida Hansen på telefon 2699 4073 eller Jonna Sørensen på 2180 5139. Dels skal man være indstillet på at betale 100 kroner for deltagelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce