Annonce
Kommentar

Ældre Sagen og GF Fonden cykler sammen om elcykler

Det er en form for hybrid cykler, hvor rugbrødsmotoren suppleres med strøm fra et batteri. Onsdag 14. august kan man prøve dem ved Ikærhallen.

Give: Ældre Sagen og GF fonden har indgået et samarbejde vedrørende elcykler.

Overvejer du at købe en elcykel, har du nu mulighed for at prøve en inden du tager beslutning til om det er noget for dig. GF Fonden kommer på Ikær skolen og demonstrer elcykler. Du får her mulighed for at prøve at cykle rundt på parkeringspladsen ved skolen.

Elcykler er blevet populære og du har måske overvejet at købe en, enten som alternativ til den almindelige cykel eller som ekstra cykel til de lange ture. Måske ligefrem et alternativ til bilen.

Selv om elcyklen ligner en almindelig cykel, så er den på mange måder anderledes. Derfor er vigtigt, at du overvejer, hvad du helt præcist har brug for.

Og glem ikke din sikkerhed. Vær indstillet på, at du skal lære at bruge en elcykel. Gør du det, så kan du se frem til mange gode timer på cyklen.

- I Ældre Sagen i den gamle Give kommune synes vi, det lyder som et spændende projekt, at du kan få lov til gratis og uforpligtende prøve om det er noget for dig. Vi er vært ved en kop kaffe og der er fri adgang for alle, siger formanden for Ældre Sagen i Give, Peter Jepsen.

Man skal tilmelde sig arrangementet senest 6. august. Det kan man gøre ved at ringe til Ester Smedegaard på telefon 2179 6675. Tilmelding er nødvendig af hensyn til GF Fonden så, de ved hvor mange cykler og medarbejdere, de skal stille med.

Annonce
Der findes mange forskellige former for elcykler. Så man skal tænke sig om, inden man eventuelt køber. Onsdag 14. august giver Ældre Sagen og GF Fonden gode råd om elcykler ved Ikærhallen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce