Annonce
Vejle

Ældresagen råber op efter fejl i brev: Hjælp nu dine ældre i Vejle med at få vaccinen

Lige nu bliver vaccinen blandt andre tilbudt til ældre, der modtager pleje og praktisk hjælp i hjemmet. Foto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Hjælp dine ældre med at blive vaccineret. Sådan lyder opfordringen fra formanden for Ældresagen Vejle-Jelling ,Jens Jørgen Siersbæk.

Han oplever, at det ikke er lige nemt for alle at få bestilt en tid til vaccinen. Han peger desuden på én konkret forhindring: En del borgere i Vejle Kommune har fået tilbudt vaccinen per fysisk brev, fordi de ikke er tilmeldt digital post.

I brevet stod, at de skulle bestille vaccinen over nettet, men det har mange, der får fysisk brev, jo netop ikke mulighed for.

De skal i stedet ringe på et telefonnummer, der på grund af en fejl ikke fremgik af brevet fra regionen. En fejl, som regionen i øvrigt har beklaget.

For Ældresagen Vejle-Jelling er det imidlertid magtpåliggende at få frem, at de ældre kan ringe på telefonnummer 99 44 07 17 på alle dage, inklusiv weekend og helligdage, klokken 9-15.

- Vi skal alle hjælpes ad med at blive vaccineret mod covid-19. Ældresagen opfordrer pårørende, frivillige og andre, der kommer hos ældre, til at hjælpe til med at booke tid til vaccination, skriver formand Jens Jørgen Siersbæk i en pressemeddelelse.

Han fremhæver, at det er gratis at få vaccinen, der i øvrigt er frivillig.

Plejehjemsbeboerne har fået deres første stik. Lige nu er turen i vaccineprogrammet blandt andre kommet til gruppen af ældre over 65 år, der modtager pleje og praktisk hjælp i hjemmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce