Annonce
Billund

Skønhedsklinikken Bloome flytter i nye lokaler ved det tidligere Hapa

Shanthiiyaa Jeseetharan eller Sandi flytter sin skønhedsklinik til lokaler ved det tidligere Hapa. Arkivfoto: Chresten Bergh
Skønhedsklinikken Bloome ved Shanthiiyaa Jeseetharan også kaldet Sandi, er flyttet til lokaler ved det tidligere Hapa, hvor der er mere plads end hjemme i privaten.
Annonce

Grindsted: Vipper og bryn er 23-årige Shanthiiyaa Jeseetharans store passion. Hun kendes måske bedst under kælenavnet Sandi og har vundet adskillige mesterskaber og konkurrencer i netop discipliner som eyelash extensions i de seneste tre år, hvor hun også har været selvstændig med sin virksomhed Bloome, som hun har drevet hjemme fra privaten i Grindsted.

Det er dog slut nu. Hjemmeklinikken bliver nedlagt og skiftet ud med en professionel klinik i lokaler ved siden af det tidligere Hapa, hvor der i tilstødende lokaler allerede er mindre erhvervsdrivende som en fodplejer og en yogaunderviser.

- Jeg udfører både behandlinger og undervisning, og indtil nu har jeg haft lejet et lokale i Magion til undervisning, men her i coronatiden har jeg taget en beslutning om, at jeg har brugt alt for meget tid på at flytte rundt og planlægge. På denne måde kan jeg have det hele samlet et sted, og det glæder jeg mig til, siger Sandi.

Sandis oplevelse er, at kvinder i alle aldre plejer deres bryn og vipper. I de nye lokaler vil hun også arbejde med permanent makeup. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce

Permanent makeup

Hun underviser hver måned to-tre hold med kursister fra hele landet. Ofte er det medarbejdere fra andre klinikker, der bliver undervist i behandlingerne, som de så kan lave i egne klinikker.

I klinikken vil hun også tilbyde voksbehandlinger, hjælp til negle og permanent makeup. Noget, hun både er uddannet i og har erfaring med allerede.

- Nu kan jeg tage det op igen, fordi jeg får mere plads, siger hun.

Den permanente make up kan sidde helt op til to-tre år, og det er noget, kvinder kan forholde sig til. Hun har således en bred målgruppe fra unge kvinder på 17-18 år, og indtil videre har den ældste været 74 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce