Annonce
Mærkedage

Økonomichef fylder 60

Steen K. Sørensen.

60 Søndag fylder økonomichef i KFUMs Soldatermission Steen K. Sørensen, Fredericia, 60 år.

Steen er præstesøn, født på Djursland og opvokset på Vestkysten. Sammen med hustruen Britta har Steen tre voksne børn og tre børnebørn, mens det fjerde er på vej. I mange år boede familien i Hvide Sande, men i 2004 rykkede Steen og familien teltpælene op og flyttede til Fredericia, hvor søndagens fødselar var blevet ansat som økonomichef i KFUMs Soldatermission. Det kan være en utaknemmelig opgave at få indsamlede penge til at række længst mulig, og Steen er også kendt som en hård forhandler med et blødt hjerte for KFUMs Soldatermissions sag.

- Med et stramt budget handler det om, at vi får det optimale ud af de penge, vi bruger, sagde økonomichefen for nylig i et interview omkring hans arbejdsopgave. ”En ting er tallene på skrivebordet, men at komme ud og se, hvordan pengene bliver brugt, og at vi får nogle gode rammer for fællesskab, det giver mig energi”.

Steen holder af gåture i naturen, og sidste sommer gennemførte han Caminoen sammen med sin datter. Ellers er Steen aktiv i Indre Mission i Fredericia.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Politikere ønsker ikke anke sag om seksuelle overgreb - men den endelige beslutning lader vente på sig

Annonce