Annonce
Erhverv

Ønskebørn lukker: Lavprisbutik rykker ind i de tomme lokaler og bliver dobbelt så stor

Normal har boet i Torvegade 3 siden åbningen i Vejle i 2014. Kædens butik er vokset ud af de nuværende lokaler og flytter til Torvegade 12, hvor Ønskebørn i dag bor. Arkivfoto: Palle Herløv
Butikskæden rykker ind i lokalerne efter Ønskebørn og får med 535 butikskvadratmeter mere end dobbelt så meget plads.

Vejle: Det går godt for Normal.

Det gælder også for kædens butik på gågaden i Vejle. Her går det faktisk så godt, at butikken nu flytter ind på den anden side af gågaden, nemlig i den butik, som Ønskebørn bor i et lille stykke tid endnu.

Normal flytter fra Torvegade 3 til Torvegade 12.

Annonce

Det er Normal

  • Normal-butikker sælger primært rengøringsmidler, kosmetik og andre varer til personlig pleje.
  • Ifølge kædens hjemmeside kan Normal sælge varerne billigere end andre, "fordi vi importerer varerne fra distributører overalt i EU og undgår samtidig fordyrende mellemled." 
  • Den første Normal-butik åbnede i Silkeborg i april 2013. Nu er der 220 butikker i fem lande: Danmark, Norge, Sverige, Holland og Frankrig.

- Når vi flytter ind i de lokaler, får vi mere end dobbelt så mange butikskvadratmeter, nemlig 535 butikskvadratmeter. Siden vi åbnede i Vejle i 2014, har vi haft vækst hvert år. Det er årsagen til, at vi nu flytter. Vores nuværende butik er simpelthen blevet for lille, siger Torben Mouritsen, medejer og administrerende direktør i Normal.

Et dilemma

Ifølge Torben Mouritsen har Normal længe haft et dilemma i forbindelse med netop butikken i Vejle.

- Butikken, vi har i dag, har længe været for lille, mens vi ikke får en bedre beliggenhed. Derfor er vi glade for at kunne rykke ind i Ønskebørns lokaler. Så snart vi overtager lokalet går vi i gang med at modernisere butikskvadratmeterne, siger Torben Mouritsen.

Han regner med, at man er på plads i den nye butik så julehandlen kommer til at ske fra den nye butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce