Annonce
Sport

1. divisionsklubben Kolding IF fyrer cheftræneren

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Selv om fodboldklubben Kolding IF ligger på fjerdepladsen efter oprykningen, er Anders Jensen blevet fyret.
Annonce

26 point efter 17 kampe og en fjerdeplads i 1. division.

Fodboldklubben Kolding IF har blandet sig i toppen af landets næstbedste fodboldrække efter oprykningen fra 2. division.

Men i den seneste tid er holdet løbet ind i en stribe nederlag, og det koster nu cheftræner Anders Jensen jobbet, skriver Kolding IF på sin hjemmeside.

- Spillemæssigt har kurven derimod været nedadgående. Der savnes en positiv udvikling af spillet, holdet samt den enkelte spiller.

- En udvikling, der ikke er holdbar, såfremt målsætningen om at etablere sig fast i NordicBet Ligaen skal opfyldes. Efter modne overvejelser skifter Kolding IF derfor ud på cheftrænerposten. En beslutning, der er truffet af den sportslige ledelse og en enig bestyrelse, skriver klubben.

Kolding IF tabte søndag 0-2 hjemme til HB Køge. I de seneste seks kampe er det blevet til fire nederlag og to sejre. Den tendens skal klubben have vendt, og derfor er der brug for en ny træner, mener sportschef Niki Zimling.

- Vi har behov for en cheftræner, der i højere grad kan udvikle holdet, spillestilen og den enkelte spiller. Vi savner, at der bliver taget bedre hånd om nytilkomne spillere og talenter, ligesom klubbens egne talenter i de kommende år i større grad skal bringes i spil, siger den tidligere midtbanespiller til hjemmesiden.

Klubben går nu i gang med at finde Anders Jensens afløser.

Kolding IF mangler at spille en enkelt kamp før vinterpausen i 1. division. Den 17. november møder holdet på udebane Skive.

/ritzau/

Koldings pressemeddelelse om fyringen af Anders Jensen på Koldings hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce