Annonce
112

Blev påkørt under julefest: Nu er 10-årig dreng uden for livsfare

Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter påkørsel under julefest i Tørring ligger en 10-årig dreng fortsat indlagt.
Annonce

Tørring: Den 10-årige dreng, som fredag eftermiddag blev påkørt af en bilist i det centrale Tørring under et julearrangement med ca. 1000 deltagere, er nu uden for livsfare.

Det oplyser vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi, som supplerer, at drengen er stabil. Derudover vil han ikke uddybe nærmere omkring drengens skader.

Ligeledes vil politiet fortsat ikke gå i detaljer med, hvordan ulykken skete. Hidtil er det blot kommet frem, at drengen blev påkørt på Bredgade med en hastighed på anslået 30-40 kilometer i timen.

Efterfølgende var han uden for bevidsthed, hvorfor han med sin mor blev fløjet på Skejby Sygehus, hvor tilstanden oprindeligt blev beskrevet som stabil, men kritisk.

Tidligere har Folkebladet qua politiets oplysninger skrevet, at den 10-årige dreng er fra Hedensted, men efter læserhenvendelser præciserer politiet nu, at han er fra Tørring.

Ulykken har fået Tørring Handelsstandsforening til at genoverveje, hvorvidt vejen næste år skal spærres af for gennemkørende trafik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce