Annonce
Vejle

10 procent gennemfører ikke: Den mørke side af teknologien spøger på Mørkedalsvej

Tidligere har det været syn som dette, der har mødt de modige besøgende i Haunted House. Arkivfoto: Mette Mørk

Haunted House fejrer fem års jubilæum ved atter at byde på skræk, gru og rædsel. Årets tema er den mørke side af teknologien.

Vejle: En interaktiv tur gennem en horrorlabyrint bestående af 50 specialdesignede rum, fyldt til bristepunktet med zombier, monstre og andre levendegørelser af dine værste mareridt. Sådan lyder menuen for de gæster, der tør se frygten i øjnene og bevæge sig indenfor.

Fra 28. september skal vejlensere med bange anelser, sarte nerver eller tendens til forskrækkelse gå i en stor bue udenom den gamle, nedlagte fiskefabrik på Mørkedalsvej - en meget passende adresse. Her holder Dystopia Entertainment nemlig til, og i oktober og november omdanner foreningen igen i år sine lokaler til en sand symfoni af skræk, gru og rædsel, når årets udgave af Haunted House står klar til at give horror-entusiaster et gedigent endorfinfix.

Omdannelsen fra arbejdsplads til hjemsøgt hus sker ved hjælp af en række frivillige instruktører, teaterteknikere og skuespillere, der tilsammen skaber rammen for en ufarlig, men hjemsøgende oplevelse.

- Vi prøver selvfølgelig at skubbe folks grænser, og det betyder, at der hvert år er cirka 10 procent, der ikke fuldfører labyrinten. De bliver simpelthen for skræmte til at kunne gå hele vejen igennem, siger projektleder Jonas Bøgh i en pressemeddelelse.

Vi prøver selvfølgelig at skubbe folks grænser, og det betyder, at der hvert år er cirka 10 procent, der ikke fuldfører labyrinten. De bliver simpelthen for skræmte til at kunne gå hele vejen igennem.

Jonas Bøgh, projektleder

Dystopia Haunted House

Dystopia Haunted House byder på 13 forestillinger fra 28. september til og med 3. november.De afholdes alle fredage og lørdage i perioden.

Onsdag 31. oktober er der tale om en specialforestilling af særlig ekstrem karakter.

Fra 23. september udkommer traileren til året Haunted House på Dystopias hjemmeside.

Annonce

Den mørke side af teknologien

Med flere års erfaring forsøger folkene bag showet, der beskrives som et totalteater, at tage aktuelle horror-temaer op, og i år er det den mørke side af teknologien, der spøger på Mørkedalsvej.

Det er den kunstige intelligens MOTHER - en forkortelse for Massive Online Thinking Human Empathy Reactor, der skal belyse, hvordan robotter og kunstig intelligens potentielt kan være en eksistentiel trussel for menneskeheden.

Igen i år har Dystopia Entertainment allieret sig med horrorforskere fra Aarhus Universitet, som har været med til at udtænke prøvelserne.

Årets udgave af Haunted House markerer fem års jubilæet for Haunted House. Dystopia Entertainment arrangerer også andre, interaktive horror-forestillinger i løbet af året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Charlotte blev overfaldet og truet med kniv: De psykiatriske patienter er blevet farligere

Annonce