Annonce
Billund

1000 mennesker forventes til strandhåndbold i Billund

Grundlovsdag sidste år holdt Billund IF Håndbold et lokalt strandhåndboldstævne. Det bliver gentaget meget større i år. Arkivfoto: Chresten Bergh
Billund IF Håndbold er grundlovsdag vært for et stort strandhåndboldstævne ved Billund Idrætscenter.

Billund: Grundlovsdag, den 5. juni, håber Billund IF Håndbold på rigtig godt vejr.

Den dag holder klubben nemlig et stort strandhåndboldstævne på byens nye beachstadion ved Billund Idrætscenter.

52 hold er tilmeldt, og flere står på venteliste. Deltagerne kommer selvfølgelig fra Billund Kommune, men også hold fra Esbjerg, Silkeborg og Skanderborg er tilmeldt arrangementet, hvor man forventer op imod 1000 mennesker ved centret.

- Det er blevet større, end vi regnede med, og vi er meget begejstrede, siger Per Uldal fra Billund IF Håndbold, som arrangerer dagen sammen med Jydsk Håndbold Forbud kreds 6.

Det er blevet større, end vi regnede med, og vi er meget begejstrede.

Per Uldal, Billund IF Håndbold

Udløber af dag sidste år

Det var Billund bys værtskab for DM i beachvolley sidste sommer, som er årsagen til, at strandhåndbold nu for alvor kommer til Billund.

Som en del af DM-ugen lånte Billund IF Håndbold nemlig banerne på Butikstorvet til et lokalt strandhåndboldstævne. Per Uldal fortalte allerede dengang, at dagen var en test af, hvor stor opbakningen var til sådan et arrangement. Den viste sig stor med deltagelse af 350 spillere.

Da Billund Idrætscenter siden hen købte de mange tons sand fra DM-ugen for at lave et nyt beachstadion med fire baner ved centret, var rammerne perfekte til en gentagelse af dagen.

- Det er en udbygning af dagen sidste år, og det var det arrangement, som startede hele vores beachentusiasme i Billund, siger Per Uldal.

Tilskuervenligt

Da grundlovsdag i år netop falder sammen med valget, har klubben været ekstravenlig med en lille påmindelse til deltagerne.

- Vi har faktisk med alle vores indbydelser sendt en vejledning ud om, hvordan man kan brevstemme, siger Per Uldal.

Der spilles strandhåndbold fra klokken 9 til 18 på dagen, og stævnet er tilskuervenligt, forsikrer Per Uldal.

- Der er lavet en vold, som folk kan sidde på og se ud over banerne, og der kommer både telte, borde og bænke op.

Billund IF Håndbold går allerede med tanker om at gentage arrangementet til august, afhængig af hvor stor en succes dagen bliver.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Mest læste

Annonce