Annonce
112

103 bilister fik bøder på Bredstenvej torsdag eftermiddag

Arkivfoto: Claus Thorsted
I forbindelse med vejarbejde på Bredstenvej havde politiet torsdag eftermiddag valgt at placere ATK-vognen på netop denne strækning. Det gav pote.
Annonce

Vejle: I løbet af tre timer kørte 2600 biler forbi politiets hastighedskontrol på Bredstenvej ved Buldalen torsdag eftermiddag mellem klokken 14 og 17.

På grund af vejarbejde må man i øjeblikket kun køre 50 kilometer i timen på denne strækning, men det var der 103 bilister, som ikke var opmærksom på eller som valgte at overse.

Flere af trafikanterne kørte så hurtigt, at de nu kan se frem til et klip eller endda en frakendelse af kørekortet. Den højeste målte hastighed var 81 kilometer i timen, hvilket svarer til en overskridelse på 61 procent, oplyser politiet i en pressemeddelelse. Hastigheden bliver først og fremmest nedsat ved vejarbejde for at sikre en sikker trafikafvikling for alle, lyder forklaringen i pressemeddelelsen. Og hvis man ikke respekterer den skiltede hastighed ved et vejarbejde, så resulterer det i en dobbelt så høj bøde som ved "normale" hastighedsoverskridelser, ligesom betinget frakendelse sker ved en overskridelse på mere end 40 procent.

I forbindelse med "normale" hastighedsoverskridelser, skal der ske en overskridelse på mere end 60 procent for almindelige personbiler for at få en betinget frakendelse. - Vi opfordrer til skærpet opmærksomhed ved vejarbejde, og sænk nu hastigheden, lyder det fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce