Annonce
Jelling

111.000 vinylplader til messe: En musikalsk pendant til nytårs-skihop

De to kasketklædte arrangører, Jakob Nielsen til venstre og Bo Byskov-Eriksen i baggrunden, kunne sidste år glæde sig over, at der var mere end 900 gæster på plademessen. Foto: Morten Pape

Pladebutikken Ragnarock står endnu en gang bag plademesse i Byens Hus, hvor en talentfuld dansk-islandsk singer-songwriter giver koncert.

Jelling: Der bliver et sandt mekka af vinylplader, når dørene åbnes for tredje år i træk til plademesse i Byens Hus.

Det foregår lørdag 12. januar 2019 fra klokken 10 til 15, og igen er det med Bo Byskov-Eriksen og Jakob Smed Nielsen som arrangører. De ejer den lokale pladebutik Ragnarock og kan i samarbejde med Byens Hus og Jelling Musikfestival præsentere en ny omgang plademesse.

- Vi har set en opadgående kurve for interessen, siden vi arrangerede den første messe for to år siden. Jelling er jo på alle leder og kanter en musikalsk by med Jelling Musikfestival som den store motor, fortæller Bo Byskov-Eriksen og Jakob Smed Nielsen.

Også i år vil der komme sælgere fra hele Jylland, Fyn, København, Sverige og Tyskland, og det forventes, at omkring 110.000 vinylplader bliver sat til salg på dagen, så der skulle være noget for en hver smag.

Annonce

Vi har set en opadgående kurve for interessen, siden vi arrangerede den første messe for to år siden. Jelling er jo på alle leder og kanter en musikalsk by med Jelling Musikfestival som den store motor.

Bo Byskov-Eriksen og Jakob Smed Nielsen, arrangører

Musikalsk pendant til skihop

- Vi har fundet vores lille musikniché i byen, og vi er glade for, at så mange sælgere og købere bakker op om vores musikalske pendant til skihoppens Garmisch Partenkirschen - en fantastisk god tradition lige efter nytår, lyder det fra initiativtagerne.

I løbet af de fem timer, som messen varer, vil der blandt andet være musikalsk underholdning af århusianske Kajsa Vala, som har islandske rødder. Hun er tidligere blevet hyret af Jelling Musikforening til at optræde i Byens Café, hvor hun i 2016 gjorde det så godt, at man bookede hende igen året efter.

Derudover er der gang i det amerikanske lotteri, hvor arrangørerne garanterer fantastiske præmier.

I januar 2018 besøgte over 900 gæster plademessen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce