Annonce
Trekantområdet

13-årig lokket med penge og McDonalds af ældre mand i hvid varebil: Politiet efterlyser vidner

Politiet efterlyser vidner til en episode mandag over middag, hvor en ældre mand i en hvid varebil i Vissenbjerg på forskellig vis forsøgte at lokke en 13-årig pige med. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
En 13-årig pige flygtede mandag fra ældre mand i hvid varebil i Vissenbjerg, som lokkede hende med pengesedler og McDonalds-mad. En anden pige kan også have været udsat for det samme.
Annonce

Vissenbjerg: En 13-årig pige måtte mandag over middag flygte, efter at hun var blevet forsøgt lokket ind i en hvid varebil af en ældre mand.

Episoden skete omkring klokken 14.15 ved krydset Vestergade-Østergade og Kirkehelle og Søndersøvej i Vissenbjerg. Den ældre mand kom kørende i den mindre varebil, og henvendte sig til den 13-årige pige.

Han ville have hende til at sætte sig ind i bilen og køre en tur med ham, men det afviste hun. Så viftede manden med et bundt pengesedler, og igen afviste pigen ham. Så forsøgte han at lokke hende med en tur på McDonalds.

- Hun afviste ham igen og var nu blevet rigtig bange, og løb fra stedet, forklarer Sten Nyland, vagtchef i Fyns Politi.

Her har man mandagen igennem efterforsket sagen, fordi man gerne vil have kontakt til den ældre mand. Ud fra pigens forklaring kan endnu en pige bagefter været blevet udsat for det samme.

- Mens pigen løber fra stedet ser hun, at manden får kontakt til en anden pige, og dén pige vil vi selvfølgelig gerne have en snak med, siger vagtchefen.

Annonce

Manglende tænder

Derfor opfordrer han forældre i området til at tage en snak med deres døtre, om de skulle have kendskab til den ældre mand.

Politiet vil også gerne i kontakt med vidner, som eventuelt kender en ældre mand, som kører i en hvid varebil eller mindre varevogn.

- Det kan være én fra lokalområdet, og der kan være en god forklaring på det hele, siger Sten Nyland.

Den ældre mand beskrives af pigen som skaldet og cigaretrygende, og han mangler flere tænder i munden. Han kørte i sydlig retning ad Kirkehelle mod Skalbjerg.

Har man oplysninger hører Fyns Politi meget gerne om det på 1-1-4.Mens pigen løber fra stedet ser hun, at manden får kontakt til en anden pige, og dén pige vil vi selvfølgelig gerne have en snak med.

Sten Nyland, vagtchef, Fyns Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce