Annonce
112

14-årig er gået under jorden: Ulykkelig mor beder om hjælp

Politiet holder udkig efter den 14-årige, blandt andet i Storkøbenhavn, men regner ikke med, at hun er i fare. Arkivfoto: Michael Bager
En 14-årig pige fra Vejle har nu været forsvundet i en uge. Politiet leder efter hende, men regner med, at hun ikke er kommet noget til.

Vejle: En 14-årig pige fra Vejle har nu været forsvundet i lidt over en uge efter, at hun torsdag i sidste uge forlod specialskolen Solvejskolen, en del af "Børn og Unge Center Vejle Fjord" i Bredballe.

Pigen er efterlyst hos politiet, der dog ikke frygter, at pigen er kommet noget til eller har gjort skade på sig selv. Af samme grund har politiet hverken offentliggjort pigens navn eller billede.

Efterforskningen tyder på, at den 14-årige frivilligt er taget til Storkøbenhavn, hvor hun opholder sig sammen med bekendte, oplyser Sydøstjyllands Politi til Vejle Amts Folkeblad.

Pigens mor, Pia Gejl, beder alligevel offentligheden om hjælp til at finde datteren, Mathilde, og har derfor kontaktet Vejle Amts Folkeblad. Hun understreger, at folk, der måtte vide, hvor datteren, skal kontakte politiet, ikke hende selv.

- Jeg er dybt ulykkelig og bange. Mathilde skal vide, at jeg er dødbekymret og elsker hende højt, skriver moderen i et opslag på Facebook.

- Vi tager sagen alvorligt og søger efter pigen flere relevante steder. Vi har en formodning om, hvor hun nogenlunde er, fortæller Jesper Duus, der er politikommissær hos Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser imidlertid, at politiet ikke har lovhjemmel til at spore den 14-årige, for eksempel via hendes mobiltelefon, da der ikke er mistanke om noget kriminelt.

- Når vi ikke tror, at forsvundne mennesker er i fare eller til fare for sig selv, gør vi det fra politiets side, at vi laver noget opsøgende arbejde på de relevante adresser og opretter en efterlysning i vores interne kriminalregister. Her vil der stå, at pigen skal tilbageføres, når man får kontakt til hende, siger Jesper Duus.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Live: Lykkes det VB at tage sæsonens første point?

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Vejles gamle miljøskib kæmper for rent hav i Norge

Vejle For abonnenter

Sådan tjener du penge på Instagram: Influencere er blevet den nye reklamesøjle

Sport

Anders fra Odder har vundet to kampe ved OL

Sport

Anders Grinderslev i dansk drama i Vejle

Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

40 mand holder øje med dig: Hammeren falder, når lovgivningen ikke overholdes

Alarm 112

Folk på bredden så et tomt surfboad og frygtede drukneulykke: Helikopter, båd og biler rykkede ud

Sport

Danmarks første medalje er i hus: Se Jesper Hansen skyde sig til OL-sølv

Erhverv

Planen for tiny houses i Vejle siger byggemodning og salg i 2023: Men en tidsramme på to år er "meget ambitiøs", lyder de seneste meldinger

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle

Alarm 112

Beboer kørt til kontrol efter brand: Madlavning brændte på

Annonce