Annonce
112

14 anholdt i rufferisag på fem adresser i Vejle

Seks bordeller i Vejle fik onsdag besøg af politiet. 14 personer blev anholdt og seks fremstilles i grundlovsforhør. Arkivfoto: Martin Ballund
Torsdag formiddag bliver seks personer fremstillet i grundlovsforhør, efter at politiet i en længere periode har efterforsket to vejlensere, som mistænkes for at drive bordelvirksomhed.
Annonce

Vejle: Fem adresser i Vejle, hvorfra der drives prostitution, fik onsdag besøg af betjente fra Efterforskningscenter Midt.

I aktionen blev 14 personer anholdt, og de seks af dem bliver fremstillet torsdag formiddag ved Retten i Kolding.

Blandt de anholdte er en 53-årig vejlensisk mand og en 43-årig vejlensisk kvinde, som politiet igennem længere tid har efterforsket.

De er begge mistænkt for at drive bordelvirksomhed fra adresserne, skriver politiet i en pressemeddelelse.

De to personer de sigtes nu for rufferi.

I forbindelse med aktionen mødte betjentene to øvrige kvinder på henholdsvis 48 år og 53 år, og på baggrund af nærmere undersøgelser sigtes de også for rufferi.

Annonce

Thai-kvinder

På de fem adresser på Vardevej, Koldingvej, Højbanetorvet, i Spinderigade og Langelinie blev der også anholdt 10 prostituerede. Ifølge efterforskningsleder Carsten Thostrup er der tale om kvinder fra Thailand.

To af dem blev sigtet for at have overtrådt deres indrejseforbud, og de resterende for ikke at have gyldige opholdstilladelser og arbejdstilladelser.

De sidstnævnte sager afgøres administrativt af Udlændingestyrelsen med henblik på udsendelse og indrejseforbud, skriver politiet i pressemeddelelsen. Sydøstjyllands Politi oplyser forud for grundlovsforhøret, at man agter at anmode om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce