Annonce
Børkop

15-årig dreng fra Andkær har skrevet kontrakt med de danske fodboldmestre

Akademichef hos FCM, Flemming Broe, ses her sammen med Jonathan Asp, der har skrevet kontrakt med ulvene fra Herning. Foto: FC Midtjylland
Jonathan Asp fra Andkær er så stort et talent på midten af en fodboldbane, at han nu har skrevet kontrakt med det danske mesterhold FC Midtjylland.

Andkær: Der er måske nok i kilometer langt fra Andkær til Herningområdet, men den tur kender 15-årige Jonathan Asp godt, for han har gennem de seneste tre år været tilknyttet FC Midtjylland.

Og det ophold har han gjort så godt, at han i starten af januar kunne fejre sin 15 års fødselsdag med, at klubben har givet ham en tre-årig kontrakt.

Selvfølgelig skal han ikke spille på førsteholdet før tidligst om et par år, men han er blevet tilknyttet midtjydernes berømte akademi.

Annonce

Et sted, som har fostret store fodboldnavne som Pione Sisto, Vicktor Fischer og det danske landsholds anfører Simon Kjær.

Og nu er en ung mand fra Andkær, der går i 8.klasse på Fælleshåbsskolen, så kommet gennem nåleøjet.


Nu kan jeg bare tænke fremad, og jeg glæder jeg mig til at træne endnu mere og selvfølgelig spille flere kampe.

Jonathan Asp, kontraktspiller hos FCM


- Jeg er rigtig glad for at have skrevet under på kontrakten, og det er dejligt at have på plads. Nu kan jeg bare tænke fremad, og jeg glæder jeg mig til at træne endnu mere og selvfølgelig spille flere kampe, siger Jonathan Asp til klubbens hjemmeside.

Samarbejdsklub

At en dreng, der har trådt sin fodboldstøvler i Gauerslund IF, ender på akademiet i Ikast, hvor det fysisk holder til, kommer ikke helt ud af det blå.

Klubben i Gauerslund har gennem tre år været samarbejdsklub med FC Midtjylland. Tidligere var klubben haft det med Vejle Boldklub, men klubben i Gauerslund valgte at samarbejde med midtjyderne i stedet.

Og nu har den første spiller fra Gauerslund så kunne sætte sin underskrift på en kontrakt med den klub, der for tiden er Danmarks bedste.

Annonce

Glæde i FCM

Hos FC Midtjylland er man glade for, at man har givet midtbanespilleren fra Andkær en kontrakt. Til hjemmesiden siger lederen af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen:

- Lige fra klubbens (Gauerslund IF, red.) indtrædelse i FCM Klubsamarbejdet har det været et mål at skabe dygtige nok spillere til at komme videre i FC Midtjylland for selv at kunne bevare de næstbedste spillere i klubben, så klubbens egne hold dermed også kommer på et højere niveau. Nu hvor Jonathan får plads på akademiet, er der kommet et lokalt forbillede for børnene i Gauerslund IF, som yngre drenge kan gå at se op til og være med til at tænde drømme hos. Det ved vi, glæder i Børkop-klubben.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Panikken bredte sig i Sarah, da hun to måneder før sin rejse ikke kunne få fornyet sin datters pas: Flere tvunget på langfart for at sikre deres sommerferie

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce