Annonce
112

15-årig pige dømt for at true pædagogstuderende

Den 15-årige pige blev idømt en betinget dom på 40 dages fængsel. Arkivfoto
Pigen skal nu i behandling for at styre sin vrede, fortæller anklageren.
Annonce

Jelling: En 15-årig pige, som i december var elev på Fårupgård Ungecenter ved Jelling, blev i denne uge ved Retten i Kolding dømt for at have truet en pædagogstuderende.

Den mandlige studerende var i praktik på Fårupgård, og den aften i december sidste år, hvor episoden fandt sted, opstod der en diskussion om, hvorvidt han måtte være alene i Pigernes Hus på Fårupgård , eller om der skulle være mere end én voksen til stede.

I den forbindelse blev den 15-årige pige meget vred og råbte: "Hold din kæft, din fucking perker, eller jeg kommer og smadrer dig, "Jeg slår dig ihjel" eller lignende til den studerende.

Pigen blev anmeldt for truslerne, og Retten i Kolding idømte hende 40 dages betinget fængsel, fortæller anklager Tobias Engby, der mødte i sagen.

Den betingede dom betyder, at pigen ikke skal i fængsel, men at hun skal være under tilsyn af kommunen, og at hun skal skal deltage i et såkaldt "Anger Management"-behandlingsprogram, hvor hun skal lære at styre sin vrede.

- Det var en fællesstraf med en dom fra december, som hun var blevet idømt to dage efter forholdet i denne sag, fortæller anklageren.

Pigen var også tiltalt for vold, fordi hun angiveligt skulle have kastet en mobiltelefon efter den pædagogstuderende. Men hun blev alene dømt for truslerne, da anklagemyndigheden selv påstod frifindelse for volden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce