Annonce
112

15-årig pige stjal for 1450 kroner undertøj

En ransagning af pigen viste hurtigt, at det ikke kun var madvarer fra Føtex, hun havde stjålet fredag eftermiddag. Arkivfoto
Et tyvetogt gennem Nørregade nåede at kaste makeup-artikler, mærkeundertøj og mad af sig, inden den 15-årige gerningsmand blev stoppet af politiet.

Vejle: En ung pige fra lokalområdet viste sig fredag eftermiddag at have lidt for lange fingre, da hun i flere butikker i Vejles gågade stjal mærkevarer og lidt godt til ganen.

Tyvetogtet var startet i Matas i Nørregade, hvor hun tog makeup-artikler med sig. Efterfølgende stod lingeri-butikken Wunderwear for skud. Pigen formåede her at stjæle for 1450 kroner Calvin Klein-undertøj, inden hun drog til Føtex for at stille sulten med salater, kager og is. Heller ikke denne gang på lovlig vis.

Den 15-årige gerningsmand - eller kvinde - blev dog stoppet i Føtex, hvor politiets ransagning viste pigens udbytte fra de andre butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Vejle

Endnu en møgsag rammer sygehus: Lægelig direktør meddeler sin afgang samme dag, som medie afslører rod med cpr-numre

Annonce