Annonce
Billund

15 holdinstruktører er klar til at starte Magion Fitness' nye holdplan

Magion Fitness har i sin nye holdplan taget hensyn til flere forskellige ønsker fra brugerne. Bl.a. er der oprettet hold med kun 30 minutters træningstid, og man har spredt holdene mere ud over hele ugen. Privatfoto
Flere hold spredt ud over mere af ugen, kortere træningspas og formiddagshold er blot nogle få af flere ændringer i den ny holdplan i Magion Fitness.

Grindsted: Leder af Magion Fitness, Rikke Vinbech, fortæller i en pressemeddelelse, at man med den nye holdplan forsøger at skabe en bedre fordeling af holdene i Magion Fitness. Holdplanen i Magion Fitness indeholder fortsat Hit Fit Dance, Yoga og mave-lænd-balance. Der ændres heller ikke på de sædvanlige ti timer med cycling. Men for at imødekomme brugerønsker er holdene spredt bedre ud i løbet af ugen og der er etableret flere formiddagshold. Noget der især er populært hos seniorsegmentet.

Samtidigt er der som noget nyt skabt 30 minutters hold. De kortere hold er tiltænkt det travle medlem, som måske ikke har tid til 60 minutters træning eller som kombination med selvtræning.

Annonce

To nye hold

To store ønsker om mere kondition og styrke har resulteret i to nye hold, der allerede er startet. ”cardio-boost” er et 30 minutters hold, der kan kombineres med et andet nyt hold, ”styrke”. ”cardio boost” er med sin varierede cardiotræning til dem, der måske er blevet trætte af løbebåndet eller romaskinen.

”Styrke” er 30 minutter intens styrketræning med øvelser for hele kroppen. Ligesom hovedparten af holdene i Magion Fitness er det for alle uanset niveau.

De to nye hold ledes af Lise Dyhre Nielsen, som også ugentlig varetager flere af holdene i cyclingsalen. I alt er de knap 35 hold, som kører i højsæsonen, fordelt ud på alle ugens dag.

15 friske holdinstruktører er altid klar med råd og vejledning samt til at give medlemmerne en svedig oplevelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce