Annonce
Vejle

150.000 kroner for et hus: Her er de 10 billigste huse solgt i Vejle i 2018

Huset på Vejlevej mellem Hørup og Jelling er blevet solgt for 178.500 kroner. Afstanden til Vejle centrum er cirka 10 kilometer. Foto: Google Streetview

Man behøver ikke være millionær for at komme ind på boligmarkedet i Vejle Kommune. En opgørelse over årets 10 billigste ejendomshandler viser, at man i det forgangne år kunne blive husejer for 150.000 kroner.

Vejle: En nedlagt ejendom på Toftumvej i den gamle Børkop Kommune blev i september solgt for 150.000 kroner. Dermed placerer huset sig allerøverst på listen over billige huse i Vejle Kommune.

Avisen har bedt Boligsiden.dk trække en statistik over de billigste ejendomshandler i det forgange år, og ejendommen nær Gauerslund og Børkop er altså nummer ét.

Lokalkendte i området vil vide, at Toftumvej krydser jernbanen, og det er lige her tæt på det trafikale knudepunkt, at den solgte ejendom ligger. Ydermere ligger ejendommen tæt på motortrafikvejen mellem Fredericia, Børkop og Vejle. Så man kan roligt sige, at de nye ejere er kommet tæt på områdets hovedtrafik-årer.

Den allerbilligste ejendomshandel i 2018 er en ejerlejlighed i Skovgade, som i maj blev solgt for 145.000 kroner. Dermed er det lige før, man blive boligejer for et af de såkaldte quick-lån.

Listens nummer tre er endnu en ejerlejlighed og i samme ejendom i Skovgade i Vejle midtby som den førstnævnte.

Annonce
Den lille ejendom på Madekærvej blev solgt for 275.000 kroner i det forgangne år. Ejendommen ligger tæt på Smidstrup, og afstanden til Børkop er cirka syv kilometer. Foto: Google Streetview

Billige huse i Give

Kendetegnende for de billigste bolighandler er i øvrigt, at der er tale om ejendomme tæt på vejen og et stykke fra kommunens større byer. Nummer fire på listen er således ejendommen Vejlevej 85, der ligger på hovedvejen mellem Vejle og Jelling tæt på landsbyen Hørup.

På en femteplads kommer endnu et hus - denne gang beliggende i bymæssig bebyggelse, nærmere betegnet på Banevænget i Give. Huset blev tilbage i januar handlet for 210.000 kroner.

Det sjettebilligste huskøb i året er også sket inden for bygrænsen i Give. Det drejer sig om et hus i Grønnegade, som blev solgt til 225.000 kroner i juni.

Huset på Kollemortenvej blev solgt for 250.000 kroner - man må sige, at det ligger tæt på landevejen. Huset ligger mellem Kollemorten og Vonge cirka 12 kilometer fra Give centrum. Foto: Google Streetview

Beliggenhed tæt på vejen

Når man kigger på listens syvendeplads, ligner det meget en beliggenhed tæt på vejen, ligesom det gælder den førstnævnte ejendom nær Børkop.

Som nummer syv finder man nemlig et hus på Kollemortenvej, som ligger nærmest midt i krydset Grødevej-Kollemortenvej. Det ældre rødstenshus med dannebrogsvinduer blev solgt til 250.000 kroner i juni.

Næste billige hushandel er gjort i september. 21. september blev et rødstenshus på Vellingvej solgt for 262.000 kroner. Dette hus ligger lidt tilbagetrukket fra vejen og cirka fem kilometer fra centrum af Børkop.

I Toftebo på Skovgade er to ejerlejligheder i det forgangne år blevet solgt for henholdsvis 145.000 kroner og 160.000 kroner. Dermed topper Skovgade listen over de billgste ejendomshandler i Vejle Kommune i 2018. Foto: Google Streetview

Hvidkalket lille hus

Top 10-Listens to sidste pladser går til huse, der begge er blevet solgt for 275.000 kroner. Det ene er et lille hvidkalket hus på Madekærvej. Ejendommen ligger tæt på Smidstrup, og afstanden til Børkop er cirka syv kilometer. Dette hus blev solgt i juli.

Det andet er et gråmalet hus på Lindskovvej mellem Børkop og Smidstrup. Dette hus, der har hvide sprossevinduer og et ældre eternittag, blev solgt tilbage i marts - ligeledes for 275.000 kroner.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udbredt dille blandt unge er let at få fingre i: Dåser med snuslignende tyggetobak sælges overalt

Annonce