Annonce
Vejle

17 grønne spirer giver masser af naturopevelser

Mange af børnene i de kommunale dagplejere for gode naturoplevelser. Hele 17 af dagplejerne er nemlig certificeret som Grønne Spirer. PR-foto
I Vejle Kommune er hele 17 af de kommunale dagplejere certificeret som Grønne Spirer.
Annonce

Vejle: Det grønne flag går hver morgen til tops hos 17 af Vejle Kommunes dagplejere, der er blevet certificeret som såkaldte "Grønne Spirer".

Det betyder, at børnene er ude hver dag og på besøg i naturen hver uge. Spirerne får oplevelser inden for temaer som Jord til Bord, hvor børnene er med til at plante, så og høste, og børnene introduceres til årstidernes skiften, vejr og vind.

- Det er rigtig vigtigt, at vores mindste børn kommer ud i naturen. Det er sundt for børnene og det giver dem samtidig en tidlig bevidsthed om vigtigheden af, at vi passer godt på miljøet. Det er godt gået af de 17 dagplejere, at de arbejder så bevidst med det, siger børne- og familieudvalgsformand Torben Elsig (R) i en pressemeddelelse.

Blandt aktiviteterne for børnene er eksempelvis at lave frugtgrød med bær fra egen have, samle affald op i naturen langs Hærvejen, kigge efter vintergækker og så kartofler.

Alle naturdagplejere indsender en årsplan, der ligger på dagplejens hjemmeside under dagplejerens profil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce