Annonce
Fredericia

Fra solist til gruppemedlem: 18-årig fredericianer får ny chance for at komme videre i X Factor

Fredericia Dagblad skrev i 2017 om Camilla Alrøe Okotie. Dengang var hun 15 år og en del Erritsø Fællesskoles Science Camp på Erritsø Bygade. Fredag aften optræder hun i X Factor på TV2. Arkivfoto: Nikolaj Primdahl Petersen
Camilla Okotie er fredag aften igen en del af TV2-udsendelsen X Factor. Hun har sammen med tre andre trænet intenst for at få en ny chance for at komme videre i programmet.
Annonce

Fredericia: Camilla Okotie får fredag en ny chance for at puste liv i drømmen om at vinde X Factor.

Den 18-årige fredericianer forsøgte i første omgang at stille op som solist, men her havde hunikke held til at komme gennem nåleøjet. I stedet er hun ifølge TV2 blevet en del af en sammensat kvartet, der fredag aften skal overbevise X Factor-dommeren Lars Ankerstjerne om, at han skal sende dem videre i programmet.

Her skal Camilla Alrøe Okotie sammen med sine tre nye gruppemedlemmer forsøge at imponere Lars Ankerstjerne tilstrækkeligt til at sikre sig en plads ved de kommende liveudsendelser. Det kræver, at gruppen er blandt de bedste tre fredag aften, hvor to grupper skal sies fra.

Inden den udvælgelse, der allerede er optaget, havde gruppen kun en uge til at øve sammen. Derfor flyttede de alle ind i Camilla Alrøe Okoties lejlighed i Fredericia, så de havde mest mulig tid til at gøre sig så gode som muligt.

- Vi øvede 12 timer på en dag. Blev bare ved og ved med at køre på. Det var ret intenst, og der var meget pres på, siger Camilla Alrøe Okotie til TV2.

Ugens udgave af X Factor sendes fredag aften på TV2 fra klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce