Annoncørbetalt indhold

18-21-årige kan i fremtiden få gratis tandpleje

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Besøg hos tandlægen er ikke noget, de fleste børn finder den store glæde i. Og når børnene bliver voksne, skal de pludselig til selv at betale for at gå til tandlæge. Så hvis de ikke har akut behov for at få tandeftersyn, tandproteser eller andet, hvorfor så overhovedet gå til tandlæge? Men 18-21-årige kan faktisk, i kølvandet på vedtagelsen af finanslovsaftalen for 2022, se frem til at få gratis tandpleje.


Annonce

Gør brug af gratis tandlæge for 18-21-årige i Vejle

Derved bliver det muligt at gå livet som voksen i møde uden at sige farvel til gratis tandlægeture lige med det samme. Gratis tandlæge for 18-21-årige kan du fx få udført af en tandlæge i Vejle, men du kan selvfølgelig drage fordel af aftalen landet over. Som det er nu, skal fritvalgsordningen for 16-17-årige, der gjaldt hidtil, frem mod udgangen af 2025 udvides, så folk op til 21 år får gratis tandpleje.


Ved fritvalgsordningen vælger du selv, hvem din tandlæge er

Og derved bliver det altså ikke en stor økonomisk omkostning for unge voksne at tage vare på deres tænder. Når det hedder fritvalgsordningen, så skyldes det, at du selv kan vælge, om du ønsker privat eller kommunal tandpleje. Det er klogt at drage nytte af den gratis tandpleje, da du ved tandeftersyn kan få opdaget og håndteret en masse problemer i opløbet, så at dine tænder holder længst muligt.


Stop med at snorke så højlydt – få en snorkeskinne

Har du efterhånden vænnet dig til som voksen at gå til tandlæge for at få tandeftersyn, uden at din mor har skullet slæbe dig med, kan det være, du får blod på tanden for at tage imod nogle af mange behandlinger, tandlæger kan tilbyde. Snorker du meget, kan det fx afhjælpes med en snorkeskinne fra din tandlæge, der virker ved at skubbe underkæben fremad for at give plads til vejrtrækningen.


Hjælp til håndtering af irriterende visdomstænder

Det kan også være, at du døjer med visdomstænder. De begynder ofte så småt at vise sig, når du er 18-20 år. Som regel springer de frem fra tandkødet enten helt eller delvist, og de kan føre forskellige gener med sig. Fx hvis de springer skråt frem, så de borer hul i en nabotand. Den type irritationer er der ingen grund til at acceptere. Kontakt en tandlæge, som kan hjælpe dig med at få dem håndteret.

Benyt dig af tandlæger – også når du er blevet voksen!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.