Annonce
Kultur

2. sejr i træk til Give efter helstøbt energiudladning over 60 minutter

Magnus Taulbjerg spillede en rigtig flot kamp, scorede 6 mål - og blev kåret til Man of The Match., da Give besjerede Svendborg med 25-18. Foto: Jim Hoff
Med en sejr på 25-18 over Svendborg hentede HK Give Fremads 2. divisionsmandskab holdets 2. sejr i træk, og de to points kom i hus efter en stærk energiladet præstation af både spillerne og publikum.
Annonce

GIVE: Gives kamp mod de sydfynske gæster var af yderste vigtighed, idet man her traf på et hold, der som Give også ligger og kæmper med en placering omkring nedrykningsstregen. En klassisk must-win affære, altså - og denne mentale svære opgave løste Givemandskabet med bravour godt hjulpet af en tæt på stopfuld Ikærhal, hvor tilskuerne var 100 % med lige fra første fløjt og fik gang i den frygtede heksekeddel, der i den grad løfter hjemmeholdet en hel del procenter.

Kun én gang i kampen var de lokale håndboldhelte bagud; det var ved stillingen 0-1 i det 2. minut. Herefter var det slut med gæstfriheden, og Give kunne gå til pause med en ret komfortabel 4-målsføring.

Den hurdle overvandt gæsterne aldrig, og de fynske gæster må ret beset erkende, at de slap billigt med nederlaget på 25-18. Give kunne/burde nemlig have scoret 10 mål mere.

De forholdsvis høje afbrændingsprocenter kan man ifølge cheftræner Martin Schmidt dog leve med i Givelejren, når sejren alligevel kommer sikkert i hus.

- Nu får vi den anden sejr i træk, og det er med til at bygge endnu mere selvtillid ind i holdet. Vi kan også konstatere, at det gør holdet godt at Kim Nissen er tilbage. Han kommer med en masse energi og gejst, og fremfor alt kommer både han og Rolf Hessellund med den hårdhed i forsvarsspillet, der skal til for at sætte sig igennem på det her niveau, siger Schmidt og fortsætter:

- Aftalerne bliver overholdt, meget få tekniske fejl, og vi får idag også vist at vi er gode i bredden. Vi kan skifte ud og ind, uden at det ændrer vores koncept og overtag, og det er glædeligt. Alt i alt synes jeg, at holdet idag får vist, hvad det kan. Og at vi også kan bringe den nødvendige hårdhed og energi ind i spillet, det viser mig, at vi er på den helt rigtige vej konstaterede Schmidt efter kampen.

Mål for Give: Magnus Taulbjerg 6, Martin Frandsen 4, Simon Madsen 3, Jakob Nortvig 3, Kim Nissen 2, Frederik Skov 2, Mads Overgaard 2, Sebastian Hansen 1, Rolf Hessellund 1 og Kevin Wonsild 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce